Kampaajakäynti aiheutti kovan pettymyksen – lopputulosta kommentoineet saivat naisen vaatimaan rahansa takaisin: "Ilman niitä 700 kommenttia..."

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
KATSO MYÖS: Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti.

Shelby ei saanut hiuksiinsa aivan toivomaansa kampausta.

Kun Shelbyn parhaan ystävän häät olivat lähestymässä, turvautui nainen vakkarikampaajansa palveluksiin saadakseen kutrinsa kuntoon ennen suurta päivää. Lopputulos ei ollut kuitenkaan aivan sitä, mitä Shelby oli toivonut, kertoo The Sun

Amerikkalainen matematiikanopettaja julkaisi videon uudesta kampauksestaan TikTok-tililleen, jossa sitä on katsottu jo kolme miljoonaa kertaa. Videolla Shelby kertoo menneensä kampaajalle toiveenaan saada hiuksiinsa samanlainen malli, joka niihin oli leikattu muutamaa kuukautta aiemmin.

Vielä heinäkuussa kampaajan leikkaama hiustyyli oli ollut Shelbylle mieleinen, mutta vaikka hän pyysi samaa hiusmallia samalta kampaajalta, ei lopputulos ollutkaan enää lainkaan mieluisa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla Shelby näyttää kesäisen tukkatyylinsä: modernin, pitkän polkan. Leikkaus, jonka hän hiljattain kampaajalta sai, jättää hieman toivomisen varaa.

Videota on katsottu jo 4,7 miljoonaa kertaa. Saatetekstissä Shelby vitsailee joutuvansa ehkä ajamaan loputkin kuontalostaan pois.

Pyysi kampaajalta hyvitystä

Videota kommentoineet olivat hämmentyneitä siitä, että asialla oli ollut sama kampaaja ja kehottivat Shelbyä hakemaan hyvitystä. 

Toisella videollaan Shelby kertoo tajunneensa vasta seuraavana päivänä, kuinka paha tilanne oli, ja lähettäneensä tiedon tyytymättömyydestään tekstiviestitse myös kampaajalleen. Hyvitystä kampaaja ei tarjonnut, mutta hän tarjoutui viimeistelemään tyyliä hiukan arvellen, että Shelbyn tyytymättömyys johtui hiusten pituudesta.

Asiaa mietittyään Shelby päätti, ettei uskaltaisi istua enää kampaajan tuoliin. Sen sijaan hän lähetti viestin kampaamon omistajalle, ja sai pian hyvityksen kokemastaan vääryydestä.

– Haluan kiittää ihmisiä, jotka kehottivat minua pyytämään hyvitystä, sillä ilman niitä 700 kommenttia, joissa käskettiin hommata rahat takaisin, en olisi tehnyt sitä. Olisin vain elänyt tämän kanssa, Shelby totesi videollaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Shelby julkaisi vielä videon, jolla näytti, miten sai stailattua kärsineet hiuksensa ystävänsä häihin.

– En rakasta sitä, mutta se hoiti homman, Shelby arvioi stailauksen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aiemmin olemme kertoneet Laurasta, joka meni kampaajalle mukanaan kuva haluamastaan hiusmallista. Kampaajan käsittelystä Laura kuitenkin poistui kaikkea muuta kuin toivomassaan tyylissä.

Lue myös:

    Uusimmat