Kulttimaineeseen noussut Huuhkajat-puolustaja esitteli ketterää kesäasumustaan – "Kun omistat paljon asioita, haluat niitä vain lisää"

Moni viihtyy kesällä tyypillistä kotia paremmin kesämökillä tai ratkaisee asumisen muilla tavoin kevyemmin. Huuhkajien keskuspuolustaja Diogo Tomas, 25, esitteli omaa kesäasuntoaan norjalaisen TV 2 -kanavan videolla sosiaalisessa mediassa.

Tomas päästi kuvaajan matkailuvaunuunsa, jossa hän nauttii kesällä omien sanojensa mukaan "yksinkertaisesta elämisestä".

– En ole kertonut tätä kenellekään, mutta urani viimeisen pelin jälkeen haluan vain pakata laukkuni ja lähteä asuntovaunulla, se on unelmani, Tomas hymyili norjalaiskanavalle.

Fyysisestä pelityylistään ja taklauksistaan tunnettu 193-senttinen Tomas edustaa tätä nykyä Norjan pääsarjassa pelaavaa Oddia ja on löytänyt karismaattisen tyylinsä ja käytöksensä kautta kulttisankarin aseman norjalaisfanien sydämistä. Hän siirtyi seuraan maaliskuussa Kuopion Palloseurassa erinomaisesti sujuneiden kahden vuoden jälkeen.

Kesäkuussa Olympiastadionilla San Marinoa vastaan Huuhkajien nutussa pelannut Tomas on pelannut Oddissa maajoukkuetauon jälkeen täydet 90 minuuttia kaikkiaan viidessä ottelussa. Viikon takaisessa Aalesund-voitossa Tomas iski maalinkin. 

Kun Tomas saapui Norjaan hän asui alkuun talossa, jonka omistaja ei ollut paikalla. Kesällä hänelle tarjottiin hotellia, mutta se ei ollut vapautta kaivanneen Tomasin mieleen.

– Rakastan sitä. Kyse on yksinkertaisesta elämästä. Ei tarvitse miettiä paljoakaan. Sen kuin luet kirjan ja nautit itseksesi.

– Kyllä, se on pieni, ja kyllä, en omista paljoakaan tavaraa. Usein kuitenkin kun omistat paljon asioita, haluat niitä vain lisää. Se voi johtaa kärsimykseen. En ole vielä kärsinyt tässä matkailuvaunussa. Nautin siitä, Tomas kertoi.

Alapuolella TV 2:n raportti Tomasin matkailuvaunulta.

 

Lue myös:

    Uusimmat