Kultavelho Kivi: Ollaan jätkien kanssa vielä puheväleissä

Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue voitti sunnuntaina MM-kultaa Ruotsin Malmössa. Finaalissa kaatui Ruotsi jatkoajan jälkeen 3-2-lukemin. Päävalmentaja Karri Kivi ei osannut verrata huikeaa saavutusta mihinkään aiempaan uralla tapahtuneeseen.

– Olihan tämä aikamoinen seikkailu kaiken kaikkiaan, ihan sieltä toukokuusta asti. Aika makea reissu. Tuttu tarina siinä mielessä, että silloin kun meidän liideripelaajat on eturintamassa, niin kaikki on mahdollista. Ollaan jätkien kanssa vielä puheväleissä, eiköhän me muutama sana vaihdeta, Kivi hymyili MTV Sportin haastattelussa.

Suomi voitti edellisen kerran nuorten MM-kultaa 1998 kotikisoissa. Kivi ei vielä toistaiseksi osannut kuvailla saavutuksen aiheuttamia tunteita sen tarkemmin.

– Tämä varmaan pakkautuu tässä vuorokauden sisällä. Nyt on vielä aika sekava olo, niin kuin pojistakin näki. Kunhan me päästään tästä ruotsalaisten seasta pois, niin alkaa varmasti sellainen Suomi-tyyli näkyä, Kivi naurahti.

– En osaa verrata tätä mihinkään. Tässä on ollut niin paljon hienoja juttuja ja kasvamista tässä joukkueessa. Kaikilla oli kova halu tulla Suomen paitaan, mikä on tietysti hienoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja