Kuljetusalalla työskentelevä Riitta kuuli pienestä superfanista – rekkakuskit yllättivät 2-vuotiaan pikkupojan huikealla tavalla

Äiti sai yllätyksen poikansa valmistujaistilaisuudessa 0:49
Äiti jätti omat valmistujaisensa väliin poikansa takia – seurasi upea yllätys

Kun Riitta huomasi Facebookissa pienen rekkafanin äidin päivityksen, päätti hän ryhtyä tuumasta toimeen.

Kuljetusalalla työskentelevä Riitta Jussila huomasi eräässä paikallisessa Facebook-ryhmässä päivityksen, jossa 2-vuotiaan pojan äiti kertoi lapsensa olevan raskaan kaluston suuri fani. Äiti kirjoitti päivityksessään, miten poika voi seistä tuntikausia teiden vierillä vilkuttelemassa rekoille ja muille raskaille ajoneuvoille. Hän myös kiitti kuskeja, jotka moikkaavat pienelle fanille takaisin.

– Hän oli kirjoittanut asiasta niin kauniisti, että otin päivityksestä näyttökuvan ja lähetin sen meidän rekkakuskeista koostuvaan WhatsApp-ryhmään, Riitta kertoo.

Ryhmästä löytyi noin 20 henkilöä, jotka halusivat järjestää pojalle mukavan yllätyksen.

– Päätimme porukalla keksiä pojalle yllätyksen, sillä kyseessä oli niin koskettava ja ihana juttu, Riitta sanoo.

Riitta haluaa korostaa, että yllätys toteutettiin yksityishenkilöinä, eikä siihen liittynyt muita tahoja.

Yllätykseen panostettiin

Riitta otti yhteyttä pojan äitiin ja kertoi hänelle porukan aikomuksista yllättää lapsi. Äiti oli ajatuksesta kiitollinen ja mielissään.

– Lähdimme miettimään, mitä oikein voisimme keksiä tälle pojalle. Ensimmäisenä tulivat mieleen lelurekat. Mietimme, voisiko yllätykseen tulla vielä jotain muutakin, jolloin saimme idean rekkakirjasta, Riitta kertaa.

Kirjaan koottiin kuvia kaikkien yllätykseen osallistuneiden ajokeista sekä joitain kuvia ulkopuolistenkin ajoneuvoista. Kuvat lähetettiin Riitalle, ja hän koosti niistä kirjan netissä.

– Minulla meni siihen aikaa noin seitsemän tuntia kolmen päivän aikana, nainen sanoo.

– Kirjan viimeisellä sivulla lukee “Me kuljettajat haluamme tällä kirjalla näyttää, että pienet vilkuttajat ovat meille päivän piristys, kiitos sinulle!”, Riitta kertoo.

Lelurekat pojalle saatiin omasta takaa. Rekkakuskien WhatsApp-ryhmään kuuluva Tuomas Hirvonen valmistaa rekkojen pienoismalleja, ja hän halusi lahjoittaa pojalle kaksi tekemäänsä rekkaa.

Kaikki olivat projektista mielissään

Riitta itse ei lopulta päässyt toimittamaan lahjaa perille. Hän kuitenkin tietää, että koko perhe oli yllätyksestä mielissään.

– Poika oli ollut todella iloinen. Ilmeisesti perheessä on myös muita lapsia, jotka ovat kiinnostuneita rekoista ja valmiita lähtemään kuljetusalalle, Riitta sanoo.

Myös yllätyksen toteuttaneet kuljettajat olivat projektin onnistumisesta iloisia.

– Meille kaikille tuli todella hyvä mieli tästä projektista. Oli ihan huippujuttu olla tällaisessa mukana, Riitta iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat