Kuka ajaa mystisellä Saabilla, johon on teipattu kylkeen: Emma Kimiläinen?

Kilpa-autoilija ja juontaja Emma Kimiläinen törmäsi Facebookissa outoon näkyyn: vanhassa Saabissa oli kirjailtuna hänen nimensä.

Kilpa-autoilijan ja juontajan tehtävistä tuttu Emma Kimiläinen oli viettämässä ystävättäriensä laskettelulomaa Tahkolla, kun hänen silmiinsä osui facebookatessa erikoinen julkaisu.

– Olin tyttökavereiden kanssa laavulla paistamassa makkaraa ja juomassa mimosaa, kun huomasin, että joku minulle tuntematon henkilö on tägännyt minut omaan aikajanajulkaisuunsa Facebookissa. 

– Julkaisussa oli kuva mystisestä vanhemmasta Saabista ja siinä luki, että Emman auto  – viitaten tähän mystiseen Saabiin – on Ristiinan terveyskeskuksen parkkipaikalla, mutta Emmaa ei silti näkynyt missään, Kimiläinen kertaa kokemustaan

Kimiläinen ei ole ottanut auton omistajasta selvää. 

– En ole selvittänyt asiaa pidemmälle, koska rekisterinumero ei ole tiedossa. Korkeintaan lähettäisin toiveen nimitarran poistamisesta vastaavanlaisten väärinkäsitysten välttämiseksi, että autolla liikkuisinkin oikeasti minä itse.

Kimiläinen ei pidä asiaa kovinkaan vakavana, eikä ole ottanut yhteyttä esimerkiksi poliisiin tapauksen johdosta.

– En ole tehnyt mitään ilmoitusta. Ei asia kovin vakava mielestäni ole, muuta kuin ehkä tilanteessa, jossa auto olisi mukana liikennerikkomuksessa tai muuten vain kuljettaja törttöilisi liikenteessä nimeni piikkiin.

– Se on otettava kohteliaisuutena, että joku haluaisi hänet itsensä ja auton assosioituvan minuun. Mutta ehkä minua eniten harmittaa se, ettei auto ollut vuoden 1969 Ford Mustang Boss 429, Emma vastaa hymyillen.

Emmalla ei ole ajatuksia siitä, missä tarkoituksessa joku on tällaisen nimiteippauksen autoonsa laittanut.

– No, jos itse kiinnittäisin Kimi Räikkösen nimen oman Ferrarini ikkunaan, saattaisin toivoa, että joku luulisi sen joskus olevan oikeasti Kimin auto. En kyllä oikeasti osaa sanoa miksi tällainen temppu on tehty, koska en itse vastaavaa tekisi, enkä tunne ketään, joka olisi tehnyt, Kimiläinen nauraa.

Mutta, onko Kimiläinen varma siitä, ettei täysnimikaimaa ole Suomessa?

– Kyllä olen. Kimiläisiä on muistaakseni tällä hetkellä 10 naista ja 10 miestä kaikenkaikkiaan ja me kyllä tunnemme toisemme. Sen verran harvinainen on sukunimemme, hän vastaa nauraen.

Jos tiedät, kuka ajaa mystisellä Emma Kimiläis -Saabilla, ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen autot@mtv.fi!

---

Muistatko tämän: Volvo-driftaaja varasti huomion suorassa lähetyksessä

Volvo-kuski hämmensi suorassa lähetyksessä 0:45

Lue myös:

    Uusimmat