Kuihtunut Beverly Hills -tähti kiistää anoreksian, katso kuvat!

Kahden pienen lapsen äiti, entinen Beverly Hills 90210 -tähti Tori Spelling bongattiin Malibun rannoilta perheineen. Vaalea kaunotar on kuihtunut hyvin luisevaan kuntoon, ja hänen luunsa suorastaan törröttävät Dailymailin julkaisemissa kuvissa.

Äärimmäisen kuivakkaasta ja hoikasta ulkomuodostaan huolimatta Tori Spelling, 37, kiistää anoreksiahuhut. Tori on selittänyt rajua laihtumistaan muun muassa sillä, että hän kärsi vastikään sikainfluenssasta ja joutui kolmelle eri antibioottikuurille, jotka vetivät naisen heikkoon kuntoon.Katso hätkähdyttävät kuvat täältä.

– Sairastin kuukausia ja syöminen oli todella hankalaa. Siksi laihduin, hän kertoi People magazinelle.

167 cm pitkä kaunotar painoi alimmillaan vain noin 40 kiloa. Nyt Tori painaa 43 kiloa ja hän tähtää 51 kiloon. Hän myöntää itsekin näyttävänsä mielestään liian laihalta ja on käynyt lääkärin pakeilla. Riutunut Tori kiistää täysin kuitenkin kaikki anoreksiaväitteet.

– En ole anorektikko, minulla ei ole syömishäiriötä. Kaikki ovat tivanneet mikä on laihtumiseni syy. En halunnut saati kehdannut kertoa, että sikainfluenssa.

Samaan syssyyn tv-tähti myös kiisti erohuhut miehestään. Pariskunta on tehnyt yhdessä tosi-tv sarjaa Tori & Dean, ja Tori aikoo julkaista myös uuden kirjan piakkoin.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja