KS: Fanit riehuivat vieraspelissä SM-liigassa, penkkirivejä tuhottu – "Vielä kehuvat tekemisillään"

SM-liigaseura Lukon epävirallinen kannattajayhteisö Raumam Boja oli tuhonnut parikymmentä penkkiä käyttökelvottomiksi vierasreissulla Kouvolassa, kertoo Kouvolan Sanomat.

Raumam Bojan jäseniä oli katsomassa lauantaina KooKoo–Lukko-ottelua, joka päättyi Lukon 6–1-vierasvoittoon. Siinä missä Lukko oli tylynä kaukalossa, Raumam Boja teki katsomossa tuhojaan ja murjoi penkkirivejä.

– Katsomossa penkkejä on hypitty solmuun ja käyttökelvottomiksi. Rikottuja penkkejä on pari lyhyttä rivillistä. Ne oli kiinnitetty betoniin metalliputkilla ja ovat nyt entisiä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoi Kouvolan Sanomille.

Raumam Boja oli julkaissut tuhotuista penkeistä ja roskista niiden liepeillä Facebook-kuvan, jonka yhteyteen se oli kirjoittanut tekstiksi: "Emme luovuta koskaan!!!" Julkaisu on sittemmin poistettu.

KooKoon toimitusjohtaja Välimaa ei osannut arvioida penkkirivien uusimisen taloudellisia kustannuksia. Hän ihmetteli Raumam Bojan tekosia.

– Roskaahan tulee aina. Nyt tosin vierailijat olivat silpunneet myös katsomossa kannustamiseen tarkoitetut paukuttimet postimerkin kokoiseksi silpuksi. Ja he vielä netissä kehuivat tekemisillään.

Epävirallinen kannattajayhteisö Raumam Boja on eri yhdistys kuin Lukon alla toimiva Lukkofanit. Lukkofanit olivat KS:n mukaan istuneet lauantain ottelussa katsomossa Raumam Bojan jäsenten takana.

Lue myös:

    Uusimmat