Kritiikistä pahastunut Tuukka Temonen: "Olo on huojentunut"

Teit meistä kauniin -elokuva sai kritiikkiä, mutta nyt elokuva on myös kerännyt kiitteleviä arvioita.

Apulanta-yhtyeen alkuajoista kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan ohjaaja, bändin entinen basisti Tuukka Temonen, 41, nousi hiljattain otsikoihin, kun mies pahastui elokuvakriitikko Kalle Kinnusen kirjoituksesta, joka käsitteli elokuvaa. Kinnunen kutsui elokuvaa tekstissä esimerkiksi teolliseksi vanukkaaksi.

Ensi-iltansa huomenna keskiviikkona saavasta elokuvasta on julkaistu viime päivinä uusia arvioita. Episodi-elokuvalehdessä Apulanta-elokuva sai viisi tähteä.

– Se on ihan käsittämättömän siistiä. Lehden arvostelija oli ymmärtänyt, missä tässä leffassa on kysymys. Se on kenen tahansa nuoren kuvaus mistä tahansa ajasta. Olo on huojentunut, Tuukka Temonen sanoi MTV:lle kutsuvierasnäytöksen punaisella matolla.

– Vielä maanantaina pitää jännittää, että miten elokuva menestyy viikonloppuna, mutta onhan tämä nyt jo puoli voittoa. Elämä jatkuu ihan normaalisti tämän spesiaalipäivän jälkeen.

Temonen kuvaili Helsingin Tennispalatsissa ja sen edustalla juhlittua kutsuvierasensi-iltaa järjettömän siistiksi tapahtumaksi.

– Fiilikset ovat hyvät, vaikka tässä on vahvaa vaaran tuntua, kun tekee itse kaiken. Isolla mennään, katso nyt. Täällä on tuotantoautoja, jengiä ulkona hirveästi ja isoja tähtiä paikalla. Hirveä hulina päällä!

Apulanta-elokuva on nuorten näyttelijöiden juhlaa 2:07

Olga Temonen: Tämä elokuva on meille sydämen asia 6:50


Lue myös:

    Uusimmat