Krista Siegfrids esittelee pyöristynyttä vauvavatsaansa – paljastaa tulevan pienokaisen sukupuolen

Krista Siegfrids pääsee tuomaroimaan Talent-finaalia karanteenin jälkeen – tähti kertoo kevään kuulumisensa MTV:n haastattelussa 8:43
Krista Siegfrids kertoi kuulumisiaan MTV Uutisille huhtikuussa.

Talent-tuomari ja laulaja Krista Siegfrids odottaa tyttövauvaa.

Talent-tuomari ja laulaja Krista Siegfrids paljasti kesäkuun alussa iloisen raskausuutisen Instagram-tilillään. 34-vuotias Siegfrids odottaa esikoistaan amsterdamilaisen miesystävänsä, Rutgerin, 37, kanssa.  

– Vauva syntyy jo syksyllä. Olen saanut aika hyvin piilotettua tämän raskauden tähän asti. Korona-aikana en ole tavannut niin paljon ihmisiä, joten se on ollut helpompaa, hän kuvaili MTV Uutisten haastattelussa.

Tuoreimmassa Instagram-otoksessaan Siegfrids esittelee pyöristynyttä vauvavatsaansa. Kuvassa kirkkaan punaiseen mekkoon sonnustautunut laulajatar paljastaa myös tulevan pienokaisen sukupuolen. 

– Herran pieksut! Se on maustetyttö! Juhlistimme ihania uutisia minilomalla Kämp-hotellissa. En malta odottaa, että tapaamme pienen tyttäremme, hän kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Siegfridsin ja hänen miesystävänsä tutustuivat toisiinsa ystävien kautta. Suhde tuli koko kansan tietoisuuteen vuoden alussa. 

– Olemme molemmat sellaisia, että sitten kun sen tietää, niin sen tietää. Kaikki muut voivat hämmästellä, mutta meistä tämä tuntuu oikealta ja hyvältä. Tämä oli ihan suunniteltu juttu. Olemme todella onnekkaita, että tämä kävi näin nopeasti, Siegfrids kertoi viime viikolla MTV Uutisten haastattelussa.  

Lue myös:

    Uusimmat