Mainos

Haku menestyksekkään Talent Suomen seuraavalle kaudelle on avattu!

Suursuosioon Maikkarin keväässä noussut Talent Suomi etsii nyt esiintyjiä ohjelman seuraavalle tuotantokaudelle. Mikä on sinun talenttisi? 

Got Talent -formaatti on maailman suosituin viihdeohjelma, jossa etsitään kykyjä laidasta laitaan. Ohjelman kautta suuren yleisön suosioon ovat nousseet laulajat, tanssijat, taikurit, sirkustaiteilijat - ja kaikkea siltä väliltä!

Ohjelma tuo runsaasti näkyvyyttä mukana oleville esiintyjille, ja tarjoaa ammattilaisillekin uusia mahdollisuuksia ja laajaa yleisöä. Talent Suomen viime kauden avausjakso tavoitti jopa 1,3 miljoonaa suomalaista, mutta suuri yleisö ei ole ainoa kannustin esiintyjille vaan pelissä on myös mittava rahapalkinto!

Karsintavaihe kuvataan syys-lokakuussa 2020. Tervetulleita ovat kaikkien alojen taitajat ikään ja taiteenlajiin katsomatta! 

Tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Tuotantoyhtiön tietosuojaselosteen löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt ehdot. Ohjelman tuottaa MTV:lle Fremantle Finland.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja