Krisse Salminen muuttaa kesäksi Tampereelle

Näyttelijä ja koomikko Krisse Salminen nähdään kesällä Tampereella kesäteatterin Puhelinluettelo-näytelmässä.

Tampereella komediateatterin katetulla ulkoilmanäyttämöllä nähdään kesällä Puhelinluettelo-komedia. Näytelmässä nähdään muun muassa näyttelijät Krisse Salminen ja Samuli Muje. Kaksikko vieraili aamulla Huomenta Suomen lähetyksessä ja kertoi tunnelmiaan MTV3.fille lähetyksen jälkeen. Suurin haaste harjoituskaudessa on Salmiselle ollut matkustaminen Tampereen ja Helsingin väliä.

– Harjoitusaika on ollut haastavaa, kolme viikkoa olen ravannut tätä väliä. Tänään saan lapseni mukaani Tampereelle ja kaverini, joka on hänen kummitätinsä, tulee kahdeksi viikoksi myös kaupunkiin ja hoitamaan häntä, Salminen kertoo.

– Tosi kivaa on ollut koko ajan, vaikka aamusta iltaan olemme olleet harjoituksissa. Raskasta, mutta kivaa, Muje kuvailee harjoitusjaksoa.

Krissellä ja aviopuolisolla Jarkolla on yhteinen vuonna 2010 syntynyt tytär. Lisäksi Salmisella on aikaisemmasta suhteestaan poika taikuri Jori A. Kopposen kanssa. Myöhemmin kesällä myös Salmisen perhe siirtyy Tampereelle kesän viettoon. Järjestelmä on tuttu, sillä viime kesänä perhe vietti aikaa Heinolassa Salmisen kesäteatteripestin takia.

– Muutan kesäksi Tampereelle, vapaapäivinä kuljen sitten kotiin. Sain Tampereelta asunnon ja heinäkuussa kaikki tulevat Tampereelle. Välillä olemme kaikki Tampereella ja välillä yksi tai kaksi lapsista. Ihanat pikkuserkut asuvat säkällä alakerrassa, joten lapset ja sukulaiset ovat lähellä, Salminen kertoo iloisena.

Kesälle on tiedossa ainakin 42 näytöstä, mutta väliin mahtuu myös kolmen viikon kesäloma. Vaikka Salminen kokee keikkatyöläisenä olevansa välillä myös paljon kotona, potee hän äitinä huonoa omaatuntoa.

– Äitihän joutuu aina potemaan huonoa omaatuntoa, ikuinen huono omatunto. Toisaalta minulla on aika balanssissa tämä, että olen välillä keikoilla ja välillä tosi paljon kotona. En ole perustöissä joka päivä, joten olen varmaan enemmän kotona kuin muut yleisesti.

Viime syksynä MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tanssiparinsa Matti Puron kanssa voittanut Salminen nähdään näytelmässä myös tanssimassa. Itse asiassa näyttelijä on itse luomassa pientä tanssia näytelmää varten.

– Pienen rakkaustanssin olen tehnyt, se on upea, mutta ei vielä ihan valmis, Krisse nauraa.

– Ohjaaja sanoi, että tässä olisi kiva olla joku tanssi, että hän voisi sen tehdä. Sanoin hänelle, että kyllä minä sen kuitenkin voin tehdä, koin olevani enemmän koreografi kuin ohjaaja. Olen viime hetken ihminen, varmaan enskaripäivänä teen sen loppuun, Krisse nauraa.

Salminen ja Muje avasivat näytelmän tarinaa Huomenta Suomen lähetyksessä:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat