Kourtney Kardashian raskausspekulaatioiden keskellä – näpäytti utelevaa fania: "Aiommeko me oikeasti tehdä tämän joka kerta…"

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta

Uteluihin kyllästynyt Kourtney Kardashian näpäytti raskaudesta kyselevää fania.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian on ollut kiivaiden raskausspekulaatioiden keskellä sen jälkeen, kun hän kihlautui rumpalirakkaansa Travis Barkerin kanssa lokakuussa. Innokkaat fanit ovat tiedustelleet lukuisia kertoja, mahtaako kaksikko jo odottaa yhteistä perheenlisäystä.

Tosi-tv-tähti postasi hiljattain Instagram-tililleen kuvan, jossa hän on bikinit yllään uima-altaassa. Eräs fani intoutui jälleen kyselemään tähden raskauden perään kyseisen kuvan kommenteissa.

– En ollakseni se tyttö mutta… onko tuo raskausvatsa? fani kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Selvästi raskausuteluihin kyllästynyt Kardashian ei pysytellyt hiljaa, vaan näpäytti utelevaa fania takaisin.

– Aiommeko me oikeasti tehdä tämän joka kerta, kun postaan kuvan? Kardashian kommentoi fanille.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian ja Barker ovat väläyttäneet haaveilevansa perheenlisäyksestä, mutta kumpikaan ei ole antanut vinkkiä siihen suuntaan, että kaksikko odottaisi tällä hetkellä yhteistä lasta.

Kardashianilla on kolme lasta, Mason, 11, Penelope, 9, ja Reign, 6. Lapset ovat Kardashianin ja tämän ex-mies Scott Disickin yhteisiä.

Barkerilla puolestaan on kaksi lasta, Landon, 18, ja Alabama, 15. Landon ja Alabama ovat Barkerin ja tämän ex-puoliso Shanna Moaklerin lapsia heidän vuonna 2008 kariutuneesta liitostaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat