Kourtney Kardashian vastaa syytteisiin, joiden mukaan hän ei vietä tarpeeksi aikaa lastensa kanssa

Eräs sosiaalisen median käyttäjä on syyttänyt Kourtney Kardashiania siitä, ettei tämä vietä tarpeeksi aikaa lastensa kanssa.

Kardashianin klaanin vanhin tytär, Kourtney Kardashian on ollut viime aikoina erityisen paljon pinnalla lähinnä parisuhteestaan kihlattuunsa, muusikko Travis Barkeriin. Myös valtaosa Kardashianin Instagram-julkaisuista on keskittynyt laatuaikaan nimenomaan Barkerin kanssa.

Sosiaalisen median luoma mielikuva viestiikin ilmeisesti joidenkin seuraajien mielestä siitä, että Kardashian viettää aikaa lähinnä Barkerin, eikä niinkään lastensa kanssa.

"Sosiaalinen media ei ole aina oikeaa elämää"

Kardashian julkaisi kuvia perheensä tuoreelta Meksikon lomalta. Julkaisun perusteella Kardashian on ollut ratsastamassa rannalla lastensa kanssa. Kuvissa näkyy ainakin 9-vuotias Penelope Disick sekä 6-vuotias Reign Disick. Kardashianin vanhinta poikaa, 11-vuotiasta Mason Disickia ei kuvissa näy.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suloisen kuvasarjan alle ilmestyi kuitenkin myös pisteliäs kommentti:

– Oh wow, olet vihdoin lastesi kanssa, eräs seuraajista kirjoitti kuvan alle.

Kardashian ei aikaillut vastatessaan ikävään kommenttiin.

– Olen joka päivä lasteni kanssa, luojan kiitos, sosiaalinen media ei ole aina oikeaa elämää, Kardashian vastasi jämäkästi.

US Weeklyn mukaan Meksikon loma oli osa Barkerin syntymäpäiväjuhlintaa ja reissussa mukana olivat kummankin lapset.

Kardashianilla on kolme lasta ex-miesystävänsä Scott Disickin kanssa ja Barkerilla taas kaksi lasta ex-vaimonsa Shanna Moaklerin kanssa. Myös 18-vuotias Landon Barker ja 15-vuotias Alabama Barker olivat lähteiden mukaan mukana Meksikossa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat