Vauvahaaveita! Kourtney Kardashianin ja Travis Barkerin kerrotaan toivovan perheenlisäystä

1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta

Kourtney Kardashian ja Travis Barker toivovat, että haikara piipahtaisi heidän luonaan ensi vuonna.

Hiljattain kihlautuneet tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian ja Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker haaveilevat perheenlisäyksestä, pariskunnalle läheinen lähde kertoo E! Newsille. Lähteen mukaan rakastavaiset toivoisivat vauvahaaveiden käyvän toteen ensi vuonna.

Lähteen mukaan sekä Kardashian että Barker rakastavat lapsia. Toisen lähteen mukaan pariskunta ei rakastaisi mitään enemmän kuin yhteistä pienokaista, ja Kardashian onkin toivonut saavansa vielä lapsen. Barkerin kanssa yhteen lyöttäytyminen on lähteen mukaan vahvistanut Kardashianin vauvahaaveita entisestään.

Kardashianilla on ennestään kolme lasta, Mason, 11, Penelope, 9, ja Reign, 6. Lapset ovat Kardashianin ja tämän ex-mies Scott Disickin yhteisiä. Barkerilla puolestaan on ennestään kaksi lasta, Landon, 18, ja Alabama, 15. Landon ja Alabama ovat Barkerin ja tämän ex-puoliso Shanna Moaklerin lapsia heidän vuonna 2008 kariutuneesta liitostaan.

Kolmannen lähteen mukaan Kardashian-Jennerin klaani antaa täyden tukensa rakastavaisen haaveille.

– He ovat molemmat todella hyviä vanhempia ja he nauttivat ajanvietosta perheidensä kanssa. Travisin tiedetään olevan mahtava isä, joten se (vauvan hankkiminen) tuntuu luonnolliselta ratkaisulta heille, lähde paljastaa.

Kardashian on myös muutaman kerran vihjannut vauvahaaveistaan julkisesti. Tammikuussa eräs fani uteli Kardashianilta, mahtaako tämä olla raskaana.

– Kunpa olisinkin, tosi-tv-tähti vastasi tuolloin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja