Kotikuntosali edullisesti – jo näillä välineillä pärjäät!

Onko tämän vuoden tavoitteenasi kunnon kohotus? Hanki alennusmyynneistä nämä liikuntavälineet, joiden avulla treenaat kotonasi edullisesti ja tehokkaasti!


Joogamatto


Tavallinen matto voi olla liukas, hankala ja epämukava jumppapaikka: punnerrukset ja vatsalihasliikkeet tuntuvat vieläkin tympeämmiltä huonolla alustalla. Investoi siis kunnolliseen joogamattoon, jonka päällä on mukava venytellä ja voimistella.


Hyppynaru


Naruhyppely on halpaa ja tehokasta treeniä. Hyppelyllä lämmittelet lihakset ja saat sykkeen nopeasti koholle. Naru ei vie paljoa tilaa eikä rahaa. Satsaa kuitenkin kunnolliseen hyppynaruun, sillä liian kevyellä narulla on hankala treenata!


Jumppakuminauhat


Kuminauhojen avulla saat voimistettua koko kehoa! Näppärät nauhat ovat oivallinen vaihtoehto painoille ja ne mahtuvat pieneen tilaan. Kevyet nauhat on helppo ottaa mukaan myös vaikkapa matkoille.


Käsipainot


Painojen nostelu voi tuntua työläältä, mutta se tekee hyvää lihaskunnolle. Siirry reippaasti raskaampiin painoihin voimiesi kasvaessa.


Jumppapallo


Jumppapallon avulla kehität niin tasapainoa kuin lihaskuntoakin. Hauska ja tehokas treenikaveri kustantaa vain muutaman kympin verran.


DVD:t ja Youtube-videot


Kaipaatko ohjausta ja motivaatiota? Etkö tiedä miten treenata uudella pallollasi tai kuminauhojen avulla?

Hanki hyvä ja innostava jumppa-DVD tai katso Youtubesta treeniohjeita ilmaiseksi. Liikkuvasta kuvasta hahmotat liikeradat paremmin kuin lukemalla ohjeita vaikkapa lehdistä.

Lue myös:

    Uusimmat