Koti paloi kivijalkaan ja pihalta löytyi ruumis – poliisi selvittää, liittyykö Inarin rajuun paloon rikosta: ”Sitäkään mahdollisuutta ei voida sulkea pois”

Inarissa on viime yönä palanut omakotitalo, ja talon pihalta on löydetty ruumis. Poliisi selvittää, liittyykö asiaan rikosta.

Palo on ollut poikkeuksellisen raivokas, sillä omakotitalo on palanut kivijalkaan ja tuhoutunut täysin. Talo sijaitsee Inarin Nellimintiellä Akujärven lähistössä.

Tutkinnanjohtaja Kirsi Huhtamäki Lapin poliisista kertoo, että palon sammutustyöt ovat edelleen kesken, eikä poliisi ole päässyt aloittamaan tarkempia tutkimuksia palopaikalla. Hänen mukaansa tässä vaiheessa kaikki tutkintalinjat ovat auki, eikä rikoksen mahdollisuutta ole suljettu pois.

– Sitäkään mahdollisuutta ei voida sulkea pois. Tässä vaiheessa asiaa selvitetään vainajan vuoksi tietenkin kuolemansyyntutkintana, mutta muuten pidämme tutkintalinjat avoimina.

Poliisin tiedon mukaan asunnosta ei ole pelastettu tai pelastautunut henkilöitä viranomaisten saavuttua paikalle. Huhtamäen mukaan nyt selvitellään, onko paikalla ollut palon alkaessa tai sen aikana muita ihmisiä kuolleen henkilön lisäksi.

Huhtamäen mukaan hätäkeskus sai tiedon tulipalosta sivulliselta ohikulkijalta. Tieto palosta tuli aamuyöllä yhden jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja