Mainos

Kosteutta ja kevyttä hoivaa nuorelle iholle

Ihonhoito on yhtä tärkeää nuorelle kuin varttuneemmallekin iholle. Nuorena hyvin hoidettu iho näyttää varttuneempana paremmalta kuin hoitamaton, eli ihon hoidosta saatu ”sato” kerätään vasta myöhemmin.

On tärkeää valita nuorelle iholle sopivat ihonhoitotuotteet. Nuori iho saattaa monesti olla taipuvainen rasvaisuuteen ja silloin rasvaisen ihon tuotteet ovat luonnollinen valinta. Toisaalta kaikilla ei ole rasvaista ihotyyppiä nuorenakaan ja silloin rasvaisen ihon tuotteita tulee välttää ja antaa iholle kunnolla kosteutta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Monissa nuoren ihon hoitolinjoissa on hoitotuotteiden lisäksi myös sävyttävä päivävoide, joka onkin mainio tuote nuorelle iholle. Sävyttävä päivävoide antaa roimasti kosteutta ja ripauksen sävyä tasoittaen samalla ihon pieniä epätasaisuuksia. Pienet hormonaaliset näppylät ovat yleisiä nuoren ihon ongelmia, mutta tavallinen meikkivoide on nuorelle iholle yleensä turhan raskas.

Pienet näppylät piiloon ja kevyt sävy päälle

Nuorelle muuttujalla käytettiin Nivea Visage Young -hoitolinjan tuotteita. Näppylöiden peittoon ja hoitoon sopii hyvin Bye Bye Spot! -Sos-Stick. Ihon pienet epätasaisuudet saatiin kevyesti piiloon sävyä antavalla Be Beautiful -päivävoiteella. Nuoren ihon hoitolinjan tuotteiden pigmentit mukautuvat ihon omaan väriin ja tekevät ihosta kauniin tasaisen tukkimatta ihohuokosia.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.