Koronaviruksen sairastanut hiihtotähti pyörsi aiemmat puheensa Tour de Skistä – "Asiat ovat muuttuneet"

Koronaviruksen sairastanut ruotsalaishiihtäjä Charlotte Kalla ei osallistunut maailmancupin avaukseen Rukalla, mutta kauden ensimmäisen kilpailunsa lähestyessä hän on muuttanut mielensä myös Tour de Skin suhteen.

– Aiemmin kiertue ei ollut suunnitelmissani, mutta asiat ovat muuttuneet. Jos "Pliggen" (lääkäri Per Andersson) ja Anders (Byström, maajoukkueenjohtaja) katsovat, että kiertueella on turvallista kilpailla, haluaisin kuulua joukkueeseen. Edellyttäen, että tunnen olevani iskussa, Kalla painotti Radiosportenin haastattelussa.

Ruotsin maajoukkue on päättänyt olla osallistumatta maailmancupiin ennen joulua koronavirustilanteen vuoksi. Sitä ei ole päätetty, osallistuvatko ruotsalaiset uudenvuodenpäivänä alkavalle Tour de Skille. Maajoukkue pitää ensi viikolla sisäiset kilpailut Östersundissa, ja Kalla hiihtää kauden ensimmäisen kilpailunsa.

– Saa nähdä, kuinka moneen lähtöön osallistun. Minun pitää olla maltillinen ja nähdä, miten kroppa reagoi harjoitteluun. Mutta kisadebyyttini tulen tekemään, Kalla lupasi.

Lue myös:

    Uusimmat