Kylie Jennerin hiukset varastivat huomion uimapukukuvassa – Britney Spearsin siskolta viiltävä kuitti

Kosmetiikkamoguli ja tosi-tv-tähti Kylie Jenner poseeraa todella pitkässä lettikampauksessa, joka on herättänyt hämmennystä Instagramissa.

Kylie Jenner ja muut Kardashianin sisarukset ovat tottuneet kääntämään katseita mitä erikoisimmissa muotiluomuksissaan, jotka usein paljastavat lähes enemmän kuin peittävät.

Sisaruskatraan kuopuksen uudessa Instagram-kuvassa huomion varastaa kuitenkin uimapuvun sijaan Jennerin kampaus.

Ruskettunut tähti istuu sunnuntaina julkaisemassaan kuvassa uima-altaan äärellä ponnahduslaudalla. Selän takaa ilmestyy pitkä letti, joka kiemurtelee ponnahduslaudalta pitkälle altaan reunalle saakka.

Kampaus saikin osan Jennerin yli 164 miljoonasta seuraajasta ällistymään täysin, vaikka kuva keräsikin enimmäkseen ylistäviä kommentteja.

– Luulin, että se on käärme, kuvaili pop-tähti Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn Spears häkeltyneenä ensireaktiotaan.


– Silti todella upea, hän lisäsi kuitenkin.

– Mitä hiivattia tämä on, Kylie? eräs toinen seuraaja ällisteli.

– Toiseksi omituisin kuva, mitä olen koskaan nähnyt. Miksi hänellä on häntä? kolmaskin kummasteli.

Sisarustensa tapaan huikentelevaisesta tyylistään tunnettu Jenner esitteli erikoista lettikampaustaan myös toisessa otoksessa.

– Tarvitsetko todella noin pitkää lettiä? Toisinaan teillä menee niin yli, että se on ärsyttävää, eräs fani kritisoi.

Jenner sai hiljattain osakseen kritiikkiä myös tyttärensä asusta, kun 2-vuotias Stormi esitteli Instagram-kuvissa suuria korvarenkaitaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja