Koreaan muuttava Robin Packalen mukaan huippu-DJ:n Kiinan-kiertueelle

Norjalainen huippu-DJ Alan Walker viihtyy Suomessa – kertoo MTV:lle Suomi-suhteestaan ja yhteistyöstään Käärijän kanssa 5:28
Katso video: Huippu-DJ Alan Walker kertoi elokuussa MTV:n haastattelussa muun muassa yhteistyöstään Käärijän kanssa.

Robin Packalen kertoi somessa liittyvänsä mukaan huippu-DJ Alan Walkerin Kiinan-kiertueelle.

Artisti Robin Packalen kertoi tiistaina Instagram-tilillään vaihtavansa ainakin hetkeksi aikaa maisemaa ja muuttavansa ensi vuonna Koreaan.

Yllätysilmoituksensa jälkeen suosikkilaulaja kertoi niin ikään Instagram-tilillään matkaavansa Aasiaan jo ennen keväällä häämöttävää muuttoaan. Hän nimittäin paljasti lähtevänsä ensi viikolla norjalais-DJ Alan Walkerin mukaan tämän Kiinan-kiertueelle.

– Olen niin iloinen voidessani kertoa teille kaikille, että liityn Alan Walkerin seuraan hänen Walkerworld-kiertueelleen Kiinaan ensi viikosta alkaen, Packalen julistaa Instagram-postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Myös Alan Walker on jakanut Instagram-tililleen postauksen, jossa hän poseeraa Packalenin sekä norjalaisartisti Sofiloudin kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Packalen kertoi tiistaina Instagramissa järjestävänsä helmikuussa "läksiäisbileet" Helsingin Tavastia-klubilla ennen muuttoaan Koreaan. Tuolloin osa laulajan faneista harmitteli alkuperäisen läksiäiskeikan ikärajaa, joka on 18 vuotta. Moni kommentoija toivoi, että laulaja järjestäisi läksiäiskeikan myös alaikäisille faneilleen.

Packalen huomioi faniensa toiveen ja tiedotti keskiviikkona järjestävänsä myös ikärajattoman läksiäiskeikan Tavastialla. Laulajan molemmat läksiäiskeikat on nyttemmin loppuunmyyty.

 

Lue myös:

    Uusimmat