Koomikko Sami Hedberg sai yllättäen aikaa Saija-rakkaansa kanssa – yhteiset kesäpuuhat lämmittävät mieltä: "On tuntunut todella hienolta"

5:09
SAMI HEDBERG PÄÄSEE NÄYTTELEMÄÄN RENNY HARLININ OHJAUKSESSA: "OLI UPEAA PÄÄSTÄ TARTTUMAAN TÄLLAISEEN HETKEEN"

Suosikkitähti Sami Hedberg sai kaipaamansa yhteisaikaa puolisonsa kanssa koronatilanteen vuoksi.

Koomikkona tunnettu ja Masked Singer Suomi -ohjelman voittanut Sami Hedberg tähdittää Luokkakokous 3-elokuvaa. MTV Uutiset pääsi elokuvan kuvauspaikalle. Videolla Hedberg kertoo elokuvan kuvauksista, jotka ovat parhaillaan käynnissä.

Mies kertoo joutuneensa peruttamaan useat työtapahtumat koronatilanteen vuoksi. Hän kuitenkin iloitsee siitä, että samalla sai kaipaamaansa yhteisaikaa avopuolisonsa tangokuningatar Saija Tuupasen kanssa.

– Tämä on ollut hyvä pysähtyminen itselle. On saanut viettää aikaa rakkaansa kanssa. Saijan kanssa olemme saaneet yhtäkkiä vapaa-aikaa. Olemme kunnostettu mökkiä ja oltu ulkona. Normaalia ihmisten tekemistä, mikä on tuntunut todella hienolta. Olen yhtäkkiä istuttanut kukkia, mikä on todella hienoa, Hedberg kertoo.

Hedberg voitti Masked Singer Suomi -ohjelmassa. Mies aikookin jatkaa laulu-uraansa. Videolla Hedberg kertoo lisää elokuvan kuvauksista ja uusista urasuunnitelmistaan!

Luokkakokous 3-elokuva on jatkoa Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville.  Elokuvaa tähdittävät edellisten elokuvien lailla Hedbergin lisäksi Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuvan ohjaa Renny Harlin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja