Renny Harlin kuvaa Suomessa elokuvaa ensimmäistä kertaa 34 vuoteen – näin hän kommentoi Luokkakokous 3 -elokuvan käänteitä

4:10
Renny Harlin ohjaa ensimmäistä suomenkielistä elokuvaansa - kurkkaa Luokkakokous 3 -elokuvan kulisseihin!

Renny Harlin pudotti keväällä uutispommin, kun hänen julkistettiin ohjaavan komediapläjäys Luokkakokous 3. Harlin paljastaa MTV Uutiset Liven haastattelussa, että elokuva on monella tapaa poikkeuksellinen hänen urallaan.

Ohjaaja Renny Harlinin kevät ja alkukesä on ollut poikkeuksellinen, sillä Harlin on oleskellut harvinaisen pitkään Suomessa. Eteen ilmaantui myös hivenen yllättävä työprojekti, sillä toimintaelokuvistaan tunnettu ohjaaja työskentelee parhaillaan Luokkakokous 3 -elokuvan puikoissa.

Helmikuussa ensi-iltansa saavaa elokuvaa kuvattiin perjantaina Helsingissä Viikin pelloilla.

– Kuvaukset on sujuneet aivan mahtavasti! Harlin kiitteli MTV Uutiset Liven haastattelussa perjantaina aamupäivästä.

Harlin paljastaa, että aikaa on kulunut jo melkoisesti siitä, kun hän kuvasi viimeksi elokuvaa Suomessa.

– Olen ollut 34 vuotta sitten viimeksi elokuvan teossa Suomessa, ja en ole koskaan vielä suomen kielellä tehnyt elokuvaa.

Vuosikausia ulkomailla asunut ja työskennellyt Harlin ei sulje pois sitä, että hän tekisi jatkossa lisääkin elokuvia kotimaassaan. Viime vuodet Harlin on asunut Kiinassa, jonne hän ei ole voinut palata poikkeuksellisen pitkään aikaan koronaviruspandemian takia.

– Jos tämä menee hyvin, voisin varmaan Suomessa enemmänkin tehdä näitä hommia, hän pohti ja paljasti olevansa Suomessa ainakin siihen asti, kun kuvaukset loppuvat.

Luokkakokous-elokuvat ovat tunnettuja räävittömästä huumorista. Mutta millainen huumori iskee Renny Harliniin ja poikkeaako Luokkakokous 3 jotenkin sarjan aiemmista elokuvista? 

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja