Koomikko Kevin Hart haastaa tubettajan ja entisen assistenttinsa kiristyksestä oikeuteen

Koomikko Kevin Hart haastaa tubettaja LaTasha Keben ja entisen assistenttinsa Miesha Shakesin oikeuteen muiden muassa kiristyksestä ja yksityisyyden loukkaamisesta. 

Koomikko Kevin Hart, 44, haastaa tubettaja LaTasha Keben, joka tunnetaan nimellä Tasha K, sekä entisen assistenttinsa Miesha Shakesin oikeuteen kiristyksestä ja yksityisyyden loukkaamisesta. Lisäksi Hart haastaa Shakesin sopimusrikkomuksesta ja kunnianloukkauksesta. 

Tasha K uhkasi väitetysti julkaista Hartin ja hänen entisen avustajansa haastattelun, ellei Hart maksaisi hänelle kuusinumeroisia lunnasrahoja.

Page Sixin 27. joulukuuta saaman oikeusjutun mukaan Kebe nauhoitti Shakesin kanssa marraskuussa 2023 haastattelun, jossa sanotaan tämän esittäneen vääriä ja herjaavia lausuntoja Hartista.

Koomikko väittää, että haastattelun jälkeen Keben väitetty yhteistyökumppani soitti hänen tiimilleen ja uhkasi julkaista haastattelun, ellei Hart maksaisi 250 000 dollarin lunnaita. Tuolloin he väitetysti varoittivat Hartia siitä, että kerrotut tarinat, jotka liittyivät hänen avioliittoonsa ja liiketoimiinsa, olisivat vahingollisia hänen maineelleen.

Kebe julkaisi haastattelun teaserin, jossa hän ja Shakes väitetysti mainostivat haastattelun oletettavasti salamyhkäistä ja vahingollista luonnetta uhkauksena Hartille, koska hän maksanut lunnaita. Kanteen mukaan teaseri sisälsi Keben lausunnon, jossa hän varoitti erityisesti siitä, että rahat tullaan saamaan keinolla millä hyvänsä. 

Tässä vaiheessa Hartin kerrotaan ottaneen yhteyttä poliisiin ja lähettäneen Kebelle kieltokirjeen, jossa todettiin, että Shakes oli aiemmin allekirjoittanut salassapitosopimuksen sekä luottamuksellisuussopimuksen työskennellessään Hartille vuosina 2017–2020.

Silti 22. joulukuuta Kebe väitetysti kertoi Hartille, että hän julkaisisi koko haastattelun, joka julkaistiin samana iltana hänen tilauspohjaisella verkkosivustollaan.

Myös rap-artisti Cardi B on haastanut Keben oikeuteen kunnianloukkauksesta ja voittanut jutun tammikuussa 2022. Cardi B haastoi tubettajan oikeuteen vuonna 2019 sen jälkeen, kun tämä oli muun muassa väittänyt hänen olevan prostituoitu, koukussa koviin huumeisiin ja olleensa uskoton ex-puolisolleen räppäri Offsetille

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat