Komediaklubi esitti nauhoitetta aiemmasta tapahtumastaan ja aiheutti väärinkäsityksen – pian poliisi kolkutteli ovella: "He vain tekevät työtään"

Brittiläinen komediaklubi esitti katsojille nauhoitettua tallennetta koomikon esiintymisestä. Ilmeisesti joku katsojista sekoitti nauhoitteen livenä tapahtuvaan keikkaan, sillä pian paikalle kaarsi poliisi.

Tämän komediaklubin kertomus voisi olla vitsi, mutta medioiden mukaan kyseessä on tosijuttu! Isossa-Britanniassa sijaitseva komediaklubi kertoo poliisien rynnänneen estämään "live-esiintymistä", joka ei kuitenkaan tapahtunut livenä.

Hot Water Comedy Clubin mukaan poliisi ilmaantui paikalle katsojan luultua nauhoitettua livelähetystä aidoksi kokoontumiseksi, joka tapahtuu parhaillaan, kertoo UPI.

Poliisi ryntäsi estämään olematonta kokoontumista

Hot Water Comedy Club on suljettu koronaviruksen vuoksi. Klubi esitti seuraajiaan viihdyttääkseen Facebookissa aiemmin nauhoitettua tapahtumatallennetta, jossa koomikko esiintyy yleisölle.

Ilmeisesti joku katsojista sekoitti nauhoitteen livenä tapahtuvaan keikkaan ja ilmoitti poliisille kielletystä kokoontumisesta. Ihmisjoukkojen kokoontumiset on koronaviruksen vuoksi kielletty, ja pian poliisi olikin paikalla estämässä "tapahtumaa".

Omistaja yllättyi poliiseista

– Olin hyvin yllättynyt. Ensin kuulimme siitä, kun saimme soiton viereisestä kaupasta. Meille sanottiin, että poliisipartio oli ilmaantunut klubille, klubin osaomistaja Paul Blair kuvaili haastattelussa Sky Newsille.

Paul vilkaisi turvakameroiden tallenteita, joihin hänellä on pääsy, ja havaitsi tiedot oikeiksi: klubin ulkopuolella parveili poliiseja.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Oli oikein, että he toimivat noin"

Paulin mukaan sosiaalisessa mediassa oli kuitenkin selkeästi kerrottu, että kyseessä on nauhoite. Miehen mukaan poliisit vaikuttivatkin ainakin tallenteen perusteella hämmentyneiltä tilanteesta. Paul kuitenkin kiittelee virkavaltaa.

– Oli oikein, että he toimivat noin, he vain tekevät työtään ja yrittävät pitää ihmiset turvassa, mies toteaa.

– Mielestäni tämä hukkasi poliisien aikaa, mutta en usko, että kukaan soitti poliisia tahallaan, luulen, että kyseessä oli väärinkäsitys.

"Saimme paljon viestejä, että 'tämä on ällöttävää'"

Tallenteella esiintynyt koomikko Paul Smith kertoi haastattelussa, että "Facebook-show'n" oli tarkoitus vaikuttaa normaalilta ja hauskalta ajanvietteeltä, vaikka nauhoitteen esitysaikana monien elämäntilanne on poikkeuksellinen. Ilmeisesti keikan "normalisoinnissa" onnistuttiin kuitenkin liian hyvin.

– Saimme paljon viestejä, että "tämä on ällöttävää", ja sitten joku soitti poliisit, Smith kuvailee.

– En tiedä, miten joku luulisi tätä liveksi. Miten pitäisit komediakeikan nyt mainitsematta koronavirusta, mies heitti.

Tallennekeikkoja on tulossa myöhemmin lisää. Niihin suunnitellaan Smithin mukaan tekstiä "tämä ei ole live, älä soita poliisille".

Paul Smith kertoo tapauksesta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat