Mainos

Kölnin kansainväliset sisustusmessut

Kölnin kansainväliset sisustusmessut järjestettiin tammikuussa ja messuilla oli 1300 näytteilleasettajaa 60 maasta. T.i.l.a. tutustui messutarjontaan ja poimi katsojille otteita uutuuksista.

Sohvat jatkavat kulkuaan monimuotoisuuden tiellä. Kulma- ja divaanisohvat olivat alkua, nyt sohva kootaan useasta kappaleesta, joiden avulla leveä sohva muuntuu kotoisaksi löhöilypaikaksi. Aina tyylikkäät suomalaiset Woodnotesin paperinarumatot olivat myös esillä messuilla esimerkkinä ekologisesta suomalaisesta huippudesignesta.

Tapetit ovat nyt In. Nämä mallit ovat Given Campbellin käsialaa sanan varsinaisesessa merkityksessä, sillä hän painaa tapettinsa itse käsityönä. Kuviot ovat suuria ja edelleen käytetään kiiltävän ja matan pinnan vuoropuhelua elävöittämässä pintoja.

Elävä tuli modernilla tavalla! Takkapöytä on ratkaisu takattoman kotiin. Joskaan tuote ei aivan näytä palomestarin unelmalta, tyylikkyydestään huolimatta.

Nuorten suunnittelijoiden ideat ovat aina messujen herkkua! Tässä muutama esimerkki: Hermostuttavatko johdot? Tee niistä taidetta.

Laiskan miehen kenkäkaappi – potkaise kengät jalastasi suoraan säilyttimeen.

Luksus liikuntakeskus kotona on monen unelma. Technogymin Kinesis Personal Luxury home trainer on tuote, jonka tyyli kelpaa myös Madonalle, George Clooneylle ja Michael Schumacherille. Vähän tilaa vievän kaunottaren on suunnitellut Antonio Citterio ja sen saa omakseen noin 8.000 eurolla.

(T.i.l.a. 14.2.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.