Kolmivaikutteinen Beauty Lift tekee ihosta luonnollisen kauniin ja kiinteän

- Jokaisella naisella on oikeus kauniisti hehkuvaan ihoon. NIVEA Beauté Beauty Lift -meikkivoide tekee ihosta kiinteän, pehmeän ja kirkkaan iästä riippumatta, meikkitaiteilija Mario De Luigi kertoo.

NIVEA Beauty Lift -meikkivoide tasoittaa, kiinteyttää ja suojaa välittömästi voiteen levittämisen jälkeen. Voiteen sisältämät väripigmentit tasoittavat epätasaisen värin tehden ihosta virheettömän ja pehmeän. Valoa heijastavat pigmentit lisäävät ihoon valoisuutta ja tasoittavat ryppyjä ja juonteita. NIVEA Beauty Lift -meikkivoiteen Vitamin Lift Complex -ainesosa kosteuttaa ja elvyttää ihoa.

Beauty Lift on erinomainen aikuisen naisen meikkivoide. Beauty Lift -meikkivoiteen pariksi sopii iästä riippuen NIVEA Visage -ihonhoitosarjoista joko Anti-Wrinkle Q10PLUS -päivävoide, DNAge-päivävoide tai VITAL-päivävoide.

Suurin osa ihossa näkyvistä vanhenemisen merkeistä on ulkoisten tekijöiden, kuten auringon, aiheuttamia. Päivittäinen suojaus onkin ihonhoidon tärkeimpiä asioita. NIVEA Beauty Lift -meikkivoiteen UVA/UVB-suojakerroin on 10 ja sen koostumus vähentää pigmenttihäiriöitä sekä suojaa ihoa myös tuulelta ja kylmältä.

NIVEA Beauty Lift -meikkivoiteen tärkeimmät ainesosat:

valoa heijastavat puuterihelmet

suojakerroin 10

Vitamin Lift Complex -yhdistelmä

Caring Complex -yhdistelmä

sheavoi eli voipuun uute

vapaiden radikaalien suoja-aineet

Beauty Lift -meikkivoiteen värivaihtoehdot ovat: 10 Ivory Beige, 20 Light Beige/Nude, 30 Beige, 40 Rosy Beige/Sand ja 60 Sunny Sand/Amber.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja