Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti kärsi rahapulasta – loi uran fetissimallina

Kolmen lapsen sinkkuäiti loihti selfieistä itselleen uran. Tätä nykyä hän toimii fetissimallina.

Yksinhuoltajaäiti Sabien Demonia, 27, kärvisteli monien tapaan piinaavan rahapulan kanssa. Pahimpina aikoina sinkkuäidillä ei ollut varaa ostaa lapsilleen vaatteita. Niinpä hän muutti lastensa kanssa Puolasta Iso-Britanniaan vuonna 2010 työn perässä ja aloitti työskentelyt sekä tarjoilijana että varastohommissa.

Naisen elämä muuttui kerta heitolla, kun hän alkoi ottaa itsestään erityisen uskaliaita selfie-kuvia sosiaaliseen mediaan. Hän napsi seksikkäitä kuvia nostattaakseen omaa itsetuntoaan ja paetakseen karua arkea.

Sabien Demonian ensimmäisiä selfieitä. (Jos et näe kuvaa, klikkaa tästä.)

Hänen rohkeat kuvansa kiinnittivät nopeasti fetisseihin erikoistuneiden valokuvaajien huomion Facebookissa ja loppu onkin historiaa. Uhkea, tatuoitu Sabien alkoi työskennellä kokopäiväisenä alternative- ja fetissimallina. Nahkaa, lateksia, rooli- ja pukeutumisleikkejä, roiseja poseerauksia ja alusvaatekuvia – muun muassa tällaiset kuvat kuuluvat naisen repertuaariin.

Kuvagalleria 8 kuvaa - katso

Sabien rohkeissa mallikuvissa

Tällä hetkellä Edinburghissa elävällä äidillä on lähes 125 000 online-seuraajaa. Sabien tienaa jopa yli 7700 euroa yksittäisistä kuvauksista.

Sabien kertoo rakastavansa työtään.

– Niiden (kuvien ja keikkojen) avulla voimme maksaa laskut. Se tekee minut ja perheeni onnelliseksi, Sabien kuvailee.

Nyt äidillä on uutisoinnin mukaan varaa ostaa lapsilleen tavaroita ja elämyksiä, kuten lomamatkoja ja pelikonsoleita.

Sabienin kihlattu kertoo, että perheen vanhin poika on erityisen ylpeä äidistään, sillä hän on niin suosittu ja tienaa hyvin.

Sabien paljastaa, että lapset pitävät erityisesti äidin lateksiasuista: heidän mielestään äiti näyttää siinä aivan supersankarilta.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: All Over Press, mirror.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat