Mainos

Kolme kuoli kolarissa Lapinlahdella Pohjois-Savossa

Lapinlahdella kolme ihmistä on kuollut kahden henkilöauton kolarissa.

Onnettomuus sattui noin kilometri Lapinlahden keskustasta pohjoisen suuntaan Salonsaaren kohdalla. Pohjois-Savon hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta puoli yhdeksän maissa illalla.

Alustavan tiedon mukaan etelän suunnasta tullut henkilöauto oli alkanut heittelehtiä ja törmännyt pohjoisen suunnasta tulleen henkilöauton eteen oikea kylki edellä.

Etelän suunnasta tulleessa autossa olleet kolme henkilöä todettiin tapahtumapaikalla kuolleiksi. Onnettomuudessa kahden kuolleen henkilöllisyys on selvinnyt ja kolmannen henkilöllisyyttä selvitellään. Uhrien joukossa oli vuonna 1980 ja 1986 syntyneet mies ja nainen. Poliisi selvittää kolmannen uhrin henkilöllisyyttä.

Poliisi on jatkaa onnettomuuden tutkintaa. Tapahtumapaikalle on lähetetty onnettomuustutkintalautakunnan jäseniä ja poliisin tekninen tutkija. Onnettomuudessa heittelehtimään lähtenyt auto kuljetetaan tarkempiin tutkimuksiin Iisalmeen.

Toisessa autossa olleet kaksi henkilöä loukkaantuivat onnettomuudessa.

Onnettomuuspaikan tutkinta ja raivaus ovat kesken ja toinen kaista on suljettu liikenteeltä.

Näkyvyys onnettomuuspaikalla oli hyvä, tie on valaistu ja suora, mutta liukas. Pakkasta onnettomuuspaikalla oli -4,5 astetta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.