Koko futismaailman jahtaama nuori tähtipakki paljasti: Cristiano Ronaldo houkutteli Juventukseen

Hollannin nuori tähtipuolustaja Matthijs de Ligt on yksi tämän siirtokesän jahdatuimpia pelaajia. Myös Portugalin Cristiano Ronaldo pisti oman lusikkansa soppaan houkutellakseen nuorukaisen Juventukseen.

Vasta 19-vuotias de Ligt murtautui koko jalkapallomaailman tietoisuuteen ryminällä tällä kaudella Ajaxin paidassa. Nuori puolustaja oli yksi Ajaxin sensaatiomaisen Mestarien liiga -taipaleen tukipilareista. De Ligt on noussut myös Hollannin maajoukkueessa avainpelaajan rooliin.

Huimat peliesitykset ovat saaneet monet Euroopan huippuseurat jalkeille jahtaamaan nuorta hollantilaista riveihinsä. Oman lusikkansa soppaan pisti myös Portugalin tähti Cristiano Ronaldo, joka houkutteli de Ligtiä liittymään Juventukseen Portugalin ja Hollannin Kansojen liiga -finaalin päätteeksi.

– Se saattaa pitää paikkaansa, kyllä. En ymmärtänyt häntä ensin. Olin hieman shokissa, joten nauroin, mutta en sanonut mitään, de Ligt kertoo hollantilaisen NOS:n haastattelussa.

Vaikka de Ligt onkin monien suurseurojen tähtäimessä, ei nuori puolustaja vielä ole miettinyt uransa seuraavaa askelta. Raskaan kauden jälkeen on ensin levättävä, ja sitten on aika tehdä päätöksiä.

– En ole ajatellut sitä. Aion ensin mennä kivalle lomalle ja levätä, de Ligt toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat