Mainos

Kohta ei näy ratikkaa, junaa eikä juuri autojakaan

Tieliikenne on pääsääntöisesti hiljentynyt, kertoo Tieliikennekeskus. Ihmiset liikkuvat vielä jonkin verran alkuillan aikana esimerkiksi hautausmaille, mutta vähitellen liikenne teillä hiljenee lähes täysin.

Vakavia onnettomuuksia liikenteessä ei ole jouluaattona tullut tietoon.

Aattoaamuna Kajaanissa Kainuussa sattui kuitenkin kahden henkilöauton kolari, josta joutui kaksi henkilöä sairaalahoitoon. 

Onnettomuus sattui, kun kaajaanilainen 1960-luvulla syntynyt nainen ajoi Paltaniementietä kaupungin suuntaan. Samaan aikaan paikkakuntalainen, 1940-luvulla syntynyt mies ajoi samaa tietä kaupungin suunnasta. Kun mies oli kääntymässä toiselle tielle, hän törmäsi vastaan tulleen naisen autoon. Naisen ajama auto suistui keula edellä ojaan. Mies kertoi poliisille, että hän ei nähnyt autoa ajoissa.

Poliisin mukaan toisessa autossa kuljettajana ollut mies ja hänen kyydissään ollut matkustaja kuljetettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin ylävartalokipujen takia. Toista autoa ajanut kajaanilainen nainen loukkaantui lievästi. 

Molemmat autot vaurioituivat ajokelvottomiksi.

Myös joukkoliikenne hiljenee

Joukkoliikenne ei pääsääntöisesti kulje aattoiltana. Kaukojunaliikenne pysähtyy iltakuuden aikoihin kokonaan. Jouluaaton viimeiset lähijunat lähtevät Helsingistä noin kello 17.30.

Pääkaupunkiseudun bussit, metro ja raitiovaunut palaavat liikenteeseen huomenna aamupäivällä.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.