Kodinvaihto - kätevä tapa säästää hotellikuluissa

Kodinvaihto on edullinen tapa majoittua lomalla. Hotellikuluissa säästämisen ohella kodinvaihdon kautta tapaa uusia ihmisiä ja pääsee tutustumaan paikalliseen kulttuuriin turistilomaa paremmin.

Merja ja Kari Vantaalta ovat olleet kaikki lomansa kodinvaihdossa vuodesta 2007 alkaen. Vaihtoja on kertynyt jo kaksitoista.

- Vaihdot ovat sujuneet mallikkaasti, ja olemme saaneet sitä kautta ihania ystäviä. Ongelmia ei ole ilmennyt, pariskunta toteaa. - Monista meille majoittuneista on tullut Suomi-faneja, he nauravat.

Seattlessä asuva Judy on tehnyt lukemattomia vaihtoja viimeisen viidentoista vuoden aikana. - Parasta kodinvaihdossa on mahdollisuus kokea paikallinen elämäntapa omakohtaisesti, hän tiivistää. Kodinvaihdosta on tullut Judyn perheelle traditio, jota heidän kolme tytärtään jatkavat.

David Hun tavoitteena on pelata kaikilla maailman Top 100 -golfkentillä. Kodinvaihdon kautta hänen unelmansa on alkanut toteutua. Golfaamisen ohella hän kertoo saaneensa paljon enemmän kokemusta paikallisesta kulttuurista kuin ikinä pystyi kuvittelemaankaan.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja