Kiti Kokkonen havahtui outoon hajuun – syytä kummallisiin oireisiin etsittiin viikkoja

Tätä ei voi katsoa nauramatta! Kiti Kokkonen yrittää saada housut jalkaan ilman käsiä:"Koko perhe häpeää minua" 1:30
Katso hupaisa video! Kiti Kokkonen yrittää saada housut jalkaan iman käsiä!

Kiti Kokkonen kärsi kummallisista oireesta.

Näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisi Instagramissaan postauksen, jossa kertoo havahtuneensa kummalliseen oireeseen.

– Yhtenä iltana tein ruokaa ja se haisi niin hirveälle, että ajattelin sen olevan pilaantunutta. Seuraavana päivänä sama homma, mutta muu perhe kertoi, että ruoka maistui ja tuoksui tosi hyvälle. Kolmantena päivänä en enää erottanut mitään tuoksuja. Kaikki haisi samalta. Hirveältä teolliselta savulta, Kokkonen aloittaa postauksensa.

Kirjoituksessaan Kokkonen kertoo hämmästyneensä, että sokeri ja suola olivat ainoat maut, jotka hän enää erotti. Hän kirjoittaa, että ensimmäinen viikko uuden oireen kanssa oli hirveä. Syytä aistipuutokselle etsittiin viisi viikkoa.

Katso Kokkosen Instagram-videolta, kuinka hän kokeilee aistejaan hampurilaisaterialla.

– Yksi hammaskin poistettiin siinä hötäkässä, mutta sekään ei ollut syyllinen. Syöminen alkoi luonnollisesti ahdistaa. Oli hankala olla yleisillä paikoilla, kun kaikki haisi niin kamalalle, Kokkonen kirjoittaa.

Hänen mukaansa enää riisi ja vaalea höttöleipä olivat ainoat asiat, jotka maistuivat jotenkin tutuilta.

Kokkonen kertoo, että halusi julkaista aiheesta postauksen, koska ilmeisesti kyseinen oire on melko yleinen, vaikka hän itse ei ollut siitä kulutkaan. Hänen mukaansa röntgenkuvista ei löytynyt mitään, mutta nenäonteloiden viipalekuvaus paljasti oireiden oikean laidan.

– Onteloiden viipalekuvauksesta selvisi, että on jäänyt flunssasta tulehdus pyörimään ja kaikki tiehyet niin tukossa, että jotkut hajureseptorit ovat shokissa siellä sitten, näyttelijä toteaa.

– Nyt on syytä toivoa, että lähiaikoina palautuisi oikeat tuoksut ja maut ja täältä löytyy vertaistukea, jos joskus kohtaat tämmöisen erikoisuuden, Kokkonen lopettaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat