Kirkas sininen hurmaa maailmantähtien yllä, katso kuvat!

Kevään 2012 trendivärien kuningatar, upea sininen, on päässyt oikeuksiinsa maailmalla punaisilla matoilla ja yöelämässä eritoten maailmankuulujen tähtien yllä. Helmi kokosi yhteen kuvat upeimmista sinisessä edustaneista maailmantähdistä.

Kevään trendikkäimpiin väreihin lukeutuva sininen on kovassa huudossa rapakon toisella puolen. Helmi kokosi yhteen kuvat upeimmista sinisessä näyttäytyneistä maailmantähdistä.

Kirkas sininen on kylmä väri, mutta kuten useat tähdet ovat tänä keväänä osoittaneet, piristää se muuten yksinkertaista lookia ainutlaatuisella tavalla.

Sininen villitsee tähtiä pikkumekoissa

Suurkaupunkien yössä ja arkisemmissa tilaisuuksissa epätavallisen moni maailmantähti on poseerannut kirkkaansinisessä. Sinisen eri sävyt ovat päässeet upeasti oikeuksiinsa tyköistuvissa ja klassisen yksinkertaisissa mekoissa.

Iltapuvuissakin sinisen suosio on kasvanut

Myös juhlavammissa asuissa on vuoden 2012 alussa uskaltauduttu entistä ahkerammin kokeilemaan erilaisia kirkkaita sinisen sävyjä. Punaisella matolla on nähty arvokkaina näyttäytyneitä tähtiä, joiden tyylin kulmakivenä on valloittava sininen.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash/Getty

Lue myös:

    Uusimmat