Kimi Räikkösellä yksi toive Spahan – F1-viikonloppu saamassa epävakaan elementin

F1-kausi jatkuu tänä viikonloppuna Belgian Span radalla. Alla on lähes kuukauden mittainen kesätauko. Paluu on saamassa kylkeensä epävakaan elementin, sillä Spahan ennustetaan sadetta jokaiselle ajopäivälle.

F1-kuskit vetäytyivät tauolle Unkarin kisan jälkeen. Budapestissä Alfa Romeon Kimi Räikkönen nousi pisteille Aston Martinin Sebastian Vettelin hylkäyksen jäljiltä. Räikkönen oli lopputuloksissa kymmenes.

– Oli tietenkin kivaa saada vähän vapaa-aikaa, mutta nyt mennään taas, Räikkönen sanoi kesälomasta.

Räikkösellä on yksi toive viikonlopun alla.

– Toivottavasti saamme perjantaina ajaa joko täysin kuivassa tai sitten täysin vesikelin säässä. Ei niinkään siltä väliltä.

– Saa nähdä, mitä saamme aikaan, Räikkönen pohti.

Jäämiehen toive ei välttämättä toteudu, sillä jo perjantaina Belgiaan on ennustettu hyvin vaihtelevia olosuhteita. Vielä aamulla kuljettajat todennäköisesti pääsevät ajamaan kuivalla kelillä. Iltapäivällä rata-alueelle ennustetaan sadekuuroja.

Sama koskee myös lauantaita ja sunnuntain kisaa.

Belgiassa Alfa Romeo yrittää vastata sen pahimman kilpakumppanin Williamsin tuoreimpaan vetoon. Williams onnistui nappaamaan Unkarista peräti kymmenen pistettä, kun Nicholas Latifi oli seitsemäs ja George Russell kahdeksas.

– Täytyy minimoida virheet, jotta pystymme ottamaan lisää pisteitä. Helppoa se ei tule olemaan, Räikkönen sanoi tallinsa tilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat