Kimi Räikkösellä hyvä ensitunne tallikaveristaan: ”Tietää, mihin on lähtemässä”

Kimi Räikkösellä on lyhyen tutustumisen myötä luotto siihen, että hän tulee hyvin toimeen Alfa Romeon F1-tallikaverinsa Antonio Giovinazzin kanssa.

Räikkönen oli jo jonkin verran tekemisissä 25-vuotiaan Giovinazzin kanssa tämän toimiessa Ferrarin testikuljettajana, mutta parempi tutustuminen on vielä edessä kaksikon aloittaessa maanantaina uuden Alfa Romeon testaamisen.

Räikkönen kommentoi uutta tiimitoveriaan fanisivustolle, jonka edustajaa hän ajelutti keskiviikkona radalla Italian Baloccossa.

– Hän tietää kilpa-ajon muista kategorioista, joissa hän on ajanut. Hän on myös ollut Ferrarilla niinä vuosina, kun minäkin olin siellä. Hän siis tietää, mihin on lähtemässä, Räikkönen kommentoi videolla.

Giovinazzi on GP2-sarjan kakkonen kaudelta 2016. Viime vuonna hän ajoi F1-testien lisäksi Ferrarin tiimissä Le Mansin 24 tunnin ajossa yhdessä Toni Vilanderin kanssa.

– Tunnen häntä vähän, ja nyt meillä on paljon aikaa yhdessä. Hän on nuori ja lähtee varmasti innoissaan ajamaan, Räikkönen sanoo.

– Uskon, että meillä tulee olemaan hyviä vuosia yhdessä. Hän vaikuttaa tosi normaalilta ja mukavalta kaverilta, joten uskon työskentelyn hänen kanssaan onnistuvan ilman muuta.

Lue myös:

    Uusimmat