Kimi Räikkönen piti Daniel Ricciardon rangaistusta päivänselvänä juttuna: ”Varmasti mietti, mitä siitä tapahtuu”

Kimi Räikkönen ei juuri yllättynyt Daniel Ricciardon saamasta rangaistuksesta, kun tämä ohitti hänet radan ulkopuolelta Ranskan F1-kisan viimeisellä kierroksella.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Itävallan GP suorana 28.-30.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Renault-kuskille mätkäistiin kaksi viiden sekunnin aikarangaistusta pienen hetken sisään. Ricciardo poistui ensimmäisen kerran radalta shikaanissa taistellessaan McLarenin Lando Norrisia vastaan.

Kahdesta tapauksesta Räikkönen piti ensimmäistä lievempänä.

– Hän kävi vähän rajoilla. Hän meni ensin ulos ja tuli sitten takaisin eikä oikeastaan leveäksi, Räikkönen pohti RaceFans-sivuston mukaan.

– Toisessa tiesin, että rataviiva on jossain, varsinkin suoralla. Mutkissa on vähän vaikeampi sanoa, onko (radan ylityksestä) hyötyä vai ei, hän jatkoi omasta tilanteestaan Ricciardon kanssa.

– Tiesin, että jos hän haluaa valita oikean puolen, niin siellä kyllä oli tilaa, mutta säännöistä tiedän, että siitä tulee yleensä jotain jälkikäteen. Sinne hän meni, Räikkönen totesi.

Räikkösen mukaan säännöt ovat kaikille kuskeille hyvin selvät.

– Jos siellä olisi ollut seinä, hän ei olisi päässyt ohitseni, joten se on niin yksinkertaista. Tiedämme kaikki säännöt.

– En usko, että mietimme sääntöjä joka käänteessä, mutta teet ratkaisusi, ja olen varma, että hän mietti jossain kohtaa sen jälkeen, että katsotaan, mitä tapahtuu.

Lue myös:

    Uusimmat