Kim Kardashian paljastaa totuuden tyrmäävän gaalatyylinsä taustalla – kireä mekko aiheutti kiusallisen ongelman

Kim Kardashian paljastaa, millaista vaivannäköä näyttävä gaalatyyli vaatii.

Kim Kardashianin äärimmäisen kireä mekko käänsi katseita Met-gaalassa. Kaunotar oli pukeutunut ihoa nuolevaan läpikuultavaan asuun, joka oli suunnittelija Thierry Muglerin käsialaa.

Silkkiorganzasta valmistetussa mekossa roikkui pieniä kristalleja, jotka toivat mieleen vesipisarat. Asussa oli näyttävä kaula-aukko ja vyötärö oli kurottu kapeaksi.

Tiukan mekkonsa alle Kardashian puki korsetin ja muotoilevat alushousut. Kulissien takana kuvatulla Voguen videolla nähdään, kuinka tiukalle korsetti kiristetään.

– Luulen, että sen saa vielä kireämmälle, Kardashian sanoo.

– Jos en istu alas päivälliselle, nyt tiedätte, miksi.

Myöhemmin videolla hän kertoo, että joutuu seisomaan autossa matkalla gaalaan. Asun vuoksi myös vessassa käyminen on mahdotonta.

– Toivottakaa onnea, en pysty käymään pissalla neljään tuntiin, hän sanoo meikkituolissa istuessaan.

Kardashianin kapea vyötärö sai osakseen myös kritiikkiä. Sosiaalisessa mediassa sitä pidettiin jopa epäluonnollisen kapeana.

Kardashianin pitkäaikainen valmentajansa Melissa Alcantara kertoi Instagramissaan, miten valtavasti työtä tähti tekee vartalonsa eteen.

– Tehdäänpä nyt muutama asia selväksi. Puvussa ON korsetti, mutta hitto vieköön Kim herää aikaisin aamulla kuusi kertaa viikossa ja treenaa peppuaan hyvin kurinalaisesti. Tasoitin hänelle tietä, mutta itse hän on kaiken varsinaisen työn tehnyt, Alcantara kirjoittaa kimpaantuneena.

Lue myös:

    Uusimmat