Kim Kardashian lähti häämatkalle Eurooppaan – katso upeat kuvat!

Tosi-tv-tähti ja kohukaunotar Kim Kardashian ja koripalloilija Kris Humphries avioituivat lauantaina yli 400 vieraan luksushäissä. Maanantaina pari lähti häämatkalle Eurooppaan!

Viikonloppuna avioituneet Kim Kardashian, 30, ja Kris Humphries, 26, bongattiin maanantaina iltapäivällä Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä. Pari oli lähdössä häämatkalleen salattuun päämäärään Eurooppaan. Pariskunnan on kerrottu viettävän lyhykäistä häämatkaansa muutamassa eri kohteessa Euroopassa ja palaavan takaisin jo seuraavalla viikolla.

Tyylilleen uskollisena kurvikas Kardashian ei tyytynyt vähään edes matkalle lähtiessään, vaan ikuistettiin hehkuvana omana itsenään muodikkaissa asusteissa. Isojen aurinkolasien taakse piiloutunut kaunotar käveli itseään huomattavasti pidemmän miehensä kyljessä ja esitteli kuvaajille megalomaanisen suurella kivellä kruunattua sormustaan.

Tuoretta avio-onnea hehkuva pariskunta vaikutti rennolta ja helpottuneelta selvittyään jättimäisistä julkkiksia vilisseistä häävelvollisuuksistaan.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähteet: Splash News, Us Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja