Khloé Kardashian sai lokaa niskaansa esitellessään uuden kampauksensa – faneilta rajuja syytöksiä: "Häpeäisit!"

Tosi-tv- ja sometähti Khloé Kardashianin lettikampaus aiheutti jälleen kohun sosiaalisessa mediassa.

Keeping up with the Kardashians -sarjasta tuttu tosi-tv-tähti Khloé Kardashian on vuosien saatossa nähty mitä erilaisimmissa hiustyyleissä. Khloé on kokeillut niin tummaa kuin useita vaaleansävyjäkin.

Muutamia päiviä sitten hän julkaisi Instagramissa useamman otoksen uudesta kampauksestaan, jota täydentävät leteillä olevan tummemman tyven ja vaaleampien latvojen lisäksi ilmeisesti pidennykset, jotka on värjätty pastellinpinkeiksi.

Monet riensivät ylistämään Kardashianin uutta kampausta. Kaikkia se ei kuitenkaan miellyttänyt, ja Kardashian sai useilta Instagram-seuraajiltaan lokaa niskaansa. Häntä syytettiin lettikampaustensa takia kulttuurisesta omimisesta, sillä vastaavanlaiset lettikampaukset ovat olleet keskeinen osa afrikkalaista kulttuuria.

– Lopeta kulttuurinen omiminen. Tyttäresi ja siskojesi tyttäret ovat mustia. Sinun pitäisi opetella arvostamaan kulttuureja. Mustia ihmisiä on sorrettu tämän takia. Häpeäisit! eräs kipakka palaute kuului.

Kardashian on saanut aiemminkin kritiikkiä samasta syystä. Lettikampauksesta leimahti kohu viimeksi viime keväänä, kun hän poseerasi samankaltaisessa kampauksessa rannalla.

Toisaalta hänen on syytetty myös vaalentaneen vuonna 2018 syntyneen tyttärensä True Thompsonin ihonväriä.

Samanlaisilta syytöksiltä eivät ole ajan saatossa välttyneet myöskään sisaruskatraan nuorimmainen Kylie Jenner tai isosisko Kim Kardashian-West, joiden lettikampauksia on niin ikään ruodittu julkisuudessa useampaankin otteeseen.

Kardashian-West joutui kulttuuriseen omimiseen liittyvien syytösten takia viime vuonna jopa vaihtamaan alusvaatebrändinsä nimeä, kun Kimono-nimi suututti japanilaiset.

Osa kommentoijista pyysikin lopettamaan toistuvat syytökset kulttuurisesta omimisesta.

– Toivon rehellisesti, että voisimme arvostaa kaikkien kulttuurien ja tyylien kauneutta ja antaa toistemme kokeilla niitä. Jos hän päättää kokeilla jotain, hän ei tee sitä omiakseen kulttuuria vaan siksi, että se näyttää kauniilta!

Lähteet: CheatseetDaily Mail 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja