Kim Kardashian lanseerasi uuden alusvaatemalliston – yksityiskohta herätti raivon: "Halveksittavaa ja epäkunnioittavaa"

Tosi-tv-tähti ja muotiguru Kim Kardashian-West lanseerasi Kimono-nimisen vaatemalliston, mikä sai fanit lyttäämään tähteä.

Kim Kardashian-West lanseerasi uuden alusvaatemalliston, joka on tarkoitettu muokkaamaan vartaloa vaatteiden alla. Mallistossa on yhdeksän eri ihon värisävyä ja useita eri kokoja kaikenkokoisille vartaloille.

Malliston nimi sai aikaan kohun sosiaalisessa mediassa.

Kardashian kutsuu mallistoaan Kimono-nimellä. Tämä aiheuttaa eripuraa, sillä Kimono tunnetaan japanilaisena asuna, joita on perinteisesti käytetty muodollisissa tilaisuuksissa.

Sosiaalisessa mediassa kritisoidaan Kardashiania käyttäessään kyseistä nimeä mallistolleen. Muun muassa japanilais-amerikkalainen näyttelijä Tamlyn Tomita twiittasi aiheesta.

– Toinen on Kimono. Toinen on Kim häpeämättömästi myymässä muokkaavia vaatteita, joita ette tarvitse, näyttelijä kirjoittaa twiitissään.

Kardashian on julkaissut lukuisia kuvia mallistostaan Instagram-tilillään.

Monet tähden seuraajista ovat pahoittaneet mielensä malliston nimestä.

– Kimono on perinteinen ja merkittävä asuste. Ei mikään alusvaate tai brändi. Tiedätkö edes mikä se on? Tämä on halveksittavaa ja epäkunnioittavaa. Se osoittaa kuinka kulttuuriton olet, henkilö kirjoittaa Instagramissa.

– Olet epäkunnioittava. Se on kulttuuri, josta sinun ei tulisi tehdä bisnestä, toinen kirjoittaa. 

– Kimono ei ole alusvaate, fani lyttää. 

Lue myös:

    Uusimmat