Kritiikki tepsi – Kim Kardashian vaihtaa vaatemallistonsa kiistellyn nimen

Kim Kardashianin uutta vaatemallistoa ei tulla sittenkään tuntemaan nimellä Kimono.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian Westjoutui kovan kritiikin kohteeksi julkaistuaan uuden vaatemallistonsa nimen johdosta. Nyt hän on ilmoittanut vaihtavansa kiistellyn nimen.

Kardashian valitsi mallistonsa nimeksi Kimono, joka on viittaus hänen etunimeensä sekä japanilaiseen, kaapumaiseen vaatteeseen. Monen mielestä Kardahsian, jolla ei ole minkäänlaista yhteyttä Japaniin, koitti omia maan kulttuuria takoakseen rahaa. Hän oli muun muassa hakenut tavaramerkkiä sanalle kimono.

Kritiikki tehosi, sillä Kardashian ilmoitti Instagram-tilillään vaihtavansa vaatemallistonsa nimen. Hän ei vielä kertonut, mikä uusi nimi tulee olemaan, mutta Kimono jää historiaan. Julkaisussa yrittäjänäkin kunnostautunut tositelevisiokasvo kertoi arvostavansa faneiltaan saamaansa palautetta.

– Kuuntelen, opin ja kasvan aina, joten arvostan intohimoa ja vaihtelevia mielipiteitä, joita ihmiset minulle esittävät. Kun ilmoitin vaatemallistoni nimen, tein sen parhain aikomuksin, Kardashian selitti Instagram-tilillään.

– Brändini ja tuotteeni kehitetään olemaan ytimeltään monimuotoisia ja vakavan pohdinnan jälkeen aion julkaista Solutionwear-brändini uuden nimen alla. Tulen olemaan yhteydessä, Kardahsian jatkoi.

Kardashian julkisti muotoilevan alusvaatemallistonsa vain viikko sitten. Mallisto kehitettiin kaiken kokoisille ja siihen kuuluu jopa yhdeksän eri väriä.

Lue myös:

    Uusimmat