KHL-luotsi käskytti pelaajansa tappelemaan, vastustaja sai ennakkovaroituksen rajusta joukkomyllystä – "Heillä ei ollut vaihtoehtoa"

HK Sotshin ja Avangard Omskin välisen KHL-ottelun alkajaisiksi nähtiin raju joukkotappelu. Sotshin pelaajat varoittivat vastustajiaan tulevasta myllytyksestä jo ennakkoon.

Joukkueiden välinen maanantainen ottelu käynnistyi rajulla tavalla, kun kaukalossa puhkesi joukkotappelu vain kolmen sekunnin pelin jälkeen. Rähinän jälkeen Sotshin Bogdan Jakimov, Viktor Baldajev ja JC Lipon sekä Omskin Nikita Komarov, Pavel Dedunov ja Ilja Kablukov lähtivät viiden minuutin jäähyistunnolle.

Avangard Omskin päävalmentaja Bob Hartley kertoi ottelun jälkeen, että Omskin pelaajat saivat Sotshin pelaajilta varoituksen joukkotappelusta jo ennakkoon alkulämmittelyjen aikana, koska joukkueen päävalmentaja Andrei Nazarov halusi joukkueensa tappelevan.

– Pelaajani kertoivat minulle, että Sotshi-pelaajat varoittivat heitä siitä, että Nazarov haluaa heidän tappelevan, eikä heillä ollut vaihtoehtoa, Hartley kertoi medialle ottelun jälkeen.

– Luulin, että nuo ajat ovat ohi. En tietenkään käskenyt pelaajiani tappelemaan, mutta pyysimme heitä olemaan varuillaan kaiken varalta.

Ottelu päättyi lopulta Omskin 5-4-voittoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja