Raju KHL-näky: Kuusi pelaajaa pudotti hanskat heti kättelyssä – sitten lensi miestä jäähän

HK Sotshin ja Avangard Omskin välinen jääkiekon KHL-ottelu käynnistyi rajusti, kun heti kiekon pudotessa jäähän kuusi pelaajaa pudotti hanskat ja ryhtyi tappelemaan.

Kiekon pudottua kentällä nähtiin kolme eri tappeluparia. Toistensa kimppuun hyökkäsivät heti keskushyökkäjät sekä laitahyökkääjät, ja iskujenvaihto yltyi paikoin rajuksi. Miestä oli pian jäässä.

Viisiminuuttisille tappelemisesta lähtivät heti Sotshin Bogdan JakimovViktor Baldajev ja JC Lipon sekä Omskin Nikita KomarovPavel Dedunov ja Ilja Kablukov. Lipon sai lisäksi kaksiminuuttisen väkivaltaisuudesta.

KHL jakoi videon alun tappelusta sosiaalisessa mediassa.

Omsk siirtyi seuranneella ylivoimalla vierasjohtoon ajassa 1.19. Arseni Gritsjukin maalia oli alustamassa toisena syöttäjänä suomalaispuolustaja Oliwer Kaski.

Kaski pelasi lopulta 1+2=3 tehopisteen ottelun. Hänen edustamansa vierasjoukkue Omsk voitti taiston maalein 5–4.

Omsk ja Sotshi kohtasivat toisensa viimeksi 29. syyskuuta. Omsk juhli 3–1-kotivoittoa, ja ottelu oli tilastoisa päätellen suhteellisen siisti vain viidellä kahden minuutin rangaistuksella.

Sittemmin Sotshin päävalmentajaksi on kuitenkin hypännyt Andrei Nazarov, joka tunnettiin jo pelaajaurallaan kuumakallena. Valmentajaurallaan arvaamattomana tunnettu venäläinen on muun muassa hakannut joukkueensa lääkärin toimittuaan SKA Pietarissa, minkä lisäksi hän on mukiloinut katsojia pleksin yli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja