Keventäjät-blogisti Titta lomakiloista: Näin sujuu paluu arkeen

Helmen Keventäjät -testiryhmässä mukana oleva ja blogia kokemuksistaan kirjoittava Titta on lomaillut ja etsii nyt keveää paluuta arkeen.

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä testaavat Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja raportoivat kokemuksistaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Titta: Rutiinit ja arki takaisin kuvioissa mukana

”Mutta nyt takaisin todellisuuteen ja normaaliin elämään! Eli kuntosalia aamulla, ruokailut kuriin ja vielä illalla hyötyliikuntaa, jos mitenkään vaan voimia siihen vielä riittää! Toista päivää tätä normi rytmiä nyt noudatan ja tuntuupa ihanalle! Ja tässä ne kilotkin lähtee putoaa taas alaspäin, sitä ainakin toivon… Ruokapäiväkirjaa en ole hetkeen täyttänyt ja nyt sen täyttämiseen tartteisi löytää uusi puhti.. En nyt tiedä kuinka tuo ruokapäiväkirjan täyttäminen tuntuu nyt paljon suuremmalle haasteelle kuin vaikka kuntosalille meno. Ehkä siinä on sekin, että nyt todellakin tarvitsee katsoa uudelleen asioita rehellisesti ja totuuden mukaisesti. Joskus se totuus vaan kirpaisee vähän liikaa ja nyt on sitten ehkä sellainen hetki. Hei, olen Titta ja olen vieläkin ylipainoinen.”

Kuinka sinä palaat loman jälkeen ruotuun? Jaa vinkkisi! Lue kokonaan ja kommentoi blogimerkintää Helmen Keventäjät -blogissa!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja