Mainos

Kerro meille paras suklaareseptisi!

Voit osallistua My moment -sivuston kilpailuun kertomalla meille parhaan suklaareseptisi.

Suklaa, tuo ihana makuelämys, joka osaa tarvittaessa myös lohduttaa. Pyydämme sinua kertomaan suklaareseptisi, joka on saanut sinut pauloihisi. Perustele samalla myös, miksi se on sinusta niin onnistunut. Liittyikö sen nautiskeluun mahdollisesti jokin erityinen tilanne tai asia? Julkaisemme osan saamistamme tarinoista reseptien kera osallistujan etunimellä.

Palkintona arvomme kaikkien vastaajien kesken joka viikko laajan ja herkullisen valikoiman Maraboun suklaita. Palkinnon arvo on noin 50 euroa. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Puutteellisia lomakkeita ei voida ottaa mukaan arvontaan.

Voit osallistua kilpailuun

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.