Keinotekoinen immenkalvo voi pelastaa hengen

Joissain kulttuureissa neitsyys on yhä elämääkin tärkeämpi asia. Naisen tulisi olla neitsyt astuessaan avioliittoon. Aina ei näin kuitenkaan ole, mikä silloin avuksi?

Kiinalainen Gigimo-yhtiö valmistaa keinotekoisia immenkalvoja. Tuote on tarkoitettu morsiamille, jotka eivät ole hääyönään neitsyitä. Se on ennen yhdyntää vaginaan asetettava vesiliukoinen valkuaisainepussi. Yhtiö vie immenkalvoja etenkin Lähi-idän muslimimaihin, kertoo Helsingin Sanomat.

Puhjetessaan keinotekoinen immenkalvo vapauttaa vereltä näyttävää nestettä. Tuotteen tarkoitus on luonnollisesti pelastaa morsiamen kunnia ja joissain tapauksissa myös henki. Keinotekoisen immenkalvon hinta on kolmekymmentä dollaria. Gigimo kertoo verkkosivuillaan, että tuotetta voidaan lähettää kaikkialle maailmaan.

Yhä vanhoillisemmaksi muuttuvassa Egyptissä tuote on nostanut kalabaliikin. Jotkut lainsäätäjät haluaisivat kieltää tuotteen maahantuonnin ja käytön. He pelkäävät sen yllyttävän naisia islamin vastaiseen käytökseen, kertoo Helsingin Sanomat.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat