Kaveriporukka on lotonnut sitkeästi 50 vuotta joka viikko – ja tämä on tulos

Kontiolahdella neljän miehen kaveriporukka on lotonnut vuodesta 1971 alkaen 2:01
Kontiolahdella neljän miehen kaveriporukka on lotonnut vuodesta 1971 alkaen, joka kierroksella.

Kontiolahdella Pohjois-Karjalassa sama neljän miehen kaveriporukka on lotonnut sitkeästi vuodesta 1971 alkaen – joka ikisellä kierroksella. Miljoonapotti on antanut kuitenkin odotuttaa itseään.

Lotto täytti tänä vuonna 50 vuotta. Moni on päävoittoa tavoitellut, ja jokunen siinä onnistunutkin. Kontiolahdella sama neljän miehen kaveriporukka on lotonnut sitkeästi vuodesta 1971 alkaen, ja kuponki täyttyykin jo rutiinilla.

Jokainen miehistä raksii kolme ruudukkoa. Se on hajarivi, joka tehdään aina viiden viikon välein. Viimeinen mies kynänvarressa varmistaa, että kaikki 40 numeroa varmasti käytetään.

– Lauantai-iltana on mukava tarkistaa, että tässä kupongissa on seitsemän oikein, vaan eri asia onko se samassa rivissä, sitä ei ole vielä tapahtunut, Raimo Pennanen kertoo.

Lisäksi miehillä on kestolottona yksi kahdeksan numeron systeemi. Samoja numeroita on käytetty yli 20 vuotta. 

Tarkka kirjanpito löytyy yli 40 vuoden ajalta

Tarkka kirjanpito tuloista ja menoista löytyy 42 vuoden ajalta.

– Tänä vuonna 88 euroa on jysähtänyt tilille. Pikkuisen pitempi on tuo menopuolen jono, että ollaan vielä pikkusen tappiolla, Pertti Haukka kertoo.

– 56 000 euron edestä on veikattu (koko aikana). Ja koska myös tulopuoli kiinnostaa tietysti kansalaisia, että kannattaako veikata vai ei, niin voitettu on ehkä noin 15 000 euroa.

Puhelinsoittoa Lotosta on toki odotettu – uskollisesti 50 vuotta. 

– Ei ole kilahtanut, Esko Kurki ja Jouko Varis paljastavat.

Lue myös:

    Uusimmat