Nainen luuli sitkeän huijarisoittelijan kiusaavan – vastasi onnekseen lopulta: "Tämä on hullua"

Näin suomalaiset lottovoittajat neuvoisivat muita 1:08
Sattuiko jättipotti omalle kohdalle? Toimi näin!

Lotossa jättipotin voittanut australialainen huomasi, että tällä kertaa tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun vastaaminen kannatti, kertoo uutistoimisto UPI.

Australialaisnainen jätti vastaamatta tuntemattomasta numerosta tulleisiin puheluihin monta kertaa, koska luuli niitä huijauspuheluiksi. Kun hän viimein vastasi soittoon, hän sai kuulla voittaneensa liki 1,47 miljoonaa Australian dollaria eli noin 918 294 euroa.

Luuli voittopuhelua huijaussoitoksi

Tasmanian Launcetonista kotoisin oleva, nimettömänä pysyttelevä lottovoittaja kertoi lotto-organisaation tiedotteessa jättäneensä useaan otteeseen vastaamatta soittoihin, koska ei tunnistanut numeroa.

– Tämä on hullua! En koskaan vastaa tuntemattomasta numerosta tuleviin puheluihin, koska niiden takana tuntuu aina olevan joku ihminen pahoin aikein.

– Mutta te soititte niin monta kertaa, että ajattelin vastata ja selvittää, mistä on kyse.

Vastaaminen kannatti. Nainen sai kuulla voittaneensa päävoiton lottoarvonnassa 31. heinäkuuta.

Näin voittorahat käytetään

Voittorahat nainen perheineen aikoo käyttää "hyvin järkevästi". Ensin maksetaan laskut ja sijoitetaan osa potista. 

– Saatamme käyttää rahaa myös johonkin hauskaan, kuten kylpylään tai joihinkin pieniin kotijuttuihin, en ole varma. Ennen kuin teen suunnitelmia minun pitää uskoa tämän olevan oikeasti totta.

Lähde: Upi.com

Juttua korjattu 9.8.2021 klo 14.10: Korjattu voittosumma euroina oikeaksi ja korjattu, että voittosumma oli Australian dollareissa.

Lue myös:

    Uusimmat