"Melkein yöunet meni kun Veikkauksesta soitettiin" – 22 miljoonan Eurojackpot-potti jo toinen päävoitto kioskille tänä vuonna

Merikadun R-kioskilla Kristiinankaupungissa juotiin aamulla kahveja epäuskoisissa tunnelmissa. Kioskiin osui jo toinen veikkauspelien päävoitto tänä vuonna. Viimeisin on Eurojackpotin 22,2 miljoonan potti. 

– Kun Veikkauksen edustaja soitti myöhään illalla, melkein yöunet meni, kuvaa tunnelmiaan Eurojackpot-voittorivin myyneen R-kioskin kauppias Soile Hiisiö

MTV Uutiset tavoitti Hiisiön aamukahveilta kioskiltaan hieman ennen aamukymmentä. Tunnelma oli vielä rauhallinen, eikä ihmettelijöitä ollut saapunut.

– Tässä ollaan aamukahvilla. Yllättävän hitaasti on sana kulkenut, ei täällä ole vielä ketään. Paljon nopeammin tieto levisi silloin, kun Loton pääpotti tuli meille keväällä, kauppias ihmettelee.

Ja kyllä, Hiisiön R-kioskilla pelattiin toukokuussa kierroksella 19 myös lauantai-Loton täysosuma. Tuolloin voittosummaksi tuli 1,1 miljoonaa euroa.

Tarkoittaako tuo, että nyt pitää ottaa suunnaksi Kristiinankaupunki tavoitteena Viking Loton pääpotti?

– Kyllähän me olemme täällä nyt naureskelleet, että ei kahta ilman kolmatta, iloinen kauppias sanoo.

Hiisiöllä ei ole tietoa siitä, milloin Eurojackpotin voittorivi on pelattu eikä myöskään arvauksia siitä, kenelle 22 miljoonan voitto olisi voinut mennä.

– Sen tiedän, että se en ole minä, eikä tämä pöytäkunta tässä koolla, Hiisiö nauraa viitaten kahteen kahvittelukumppaniinsa.

Hiisiö kertoo pitävänsä pannun kuumana mahdollisten onnittelijoiden varalta. Niin siinä käykin, että puhelu loppuu nopeasti, kun kioskin ovi alkaa käydä ja väkeä saapua. 

1:12
Tällaiset lottorivit ovat suomalaisten suosikkeja – mutta kannattaako niillä pelata? 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja