Kaunis teko: Tuntematon nainen maksoi talousvaikeuksista kärsivän perheen jouluostokset

Kiitollinen perheenäiti etsii Twitterin välityksellä henkilöä, joka maksoi taloudellisista vaikeuksista kärsivän perheen jouluostokset.  

Newhampshirelainen perheenäiti koki elämänsä yllätyksen, kun tuntematon nainen auttoi häntä maksamaan puolet perheen joululahjaostoksista.

Perheenäiti Robyn Ayres kertoo tavaratalo Walmartin työntekijän ilmoittaneen hänelle, että laskua ei tarvitsisi maksaa kokonaan. Osa laskusta oli kuulemma jo maksettu etukäteen tuntemattoman naisen toimesta.

– Työntekijä kertoi naisen nähneen minut ja halusi maksaa osan laskusta. En voinut tehdä muuta kuin itkeä, kertoo Ayres ABC Newsille.

"Pojat tulevat olemaan ikionnellisia tänä jouluna"

Tavaratalon kassalla kahden lapsen äitiä odotti nimetön käsinkirjoitettu viesti, jossa toivotettiin perheelle hyvää joulua ja siunattua lomakautta.

Heidän 11- ja 3-vuotiaat pojat tulevat perheen äidin mukaan olemaan ikionnellisia tänä jouluna. Tuntematon nainen auttoi nimittäin häntä maksamaan muun muassa Xbox-pelejä, Autot-lelun ja muita poikien lahjoja.

Perheen äiti kertoo heidän perheellään olleen viime vuosina taloudellisia takaiskuja. Heidän uuninsa oli rikkoutunut kiitospäivänä, eikä uutta ole vielä saatu tilalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

–  Melkein menetimme talomme muutama vuosi sitten. Tällainen teko tekee meidät todella iloiseksi, hän kertoo.

Perhe haluaa nyt kiittää tätä hyväntahtoista muukalaista. He ovat ryhtyneet etsimään kyseistä henkilöä sosiaalisen median välityksellä. 

 – Toivon, että löydän tavan kiittää tätä naista. Haluan vain sanoa, että tällainen teko palauttaa uskoani ihmisiin näinä synkkinä aikoina, Ayres kertoo.

Lähde: ABC News

Lisää hyviä tekoja:

Lue myös:

    Uusimmat